73 • 152 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » aky externy filter?rozstrekovaci alebo vyvod do vody » Přidat novou reakci 

aky externy filter?rozstrekovaci alebo vyvod do vody Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   7215 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
11.11.07 18:07:09 fantasta®
Já používám externí Fluval 305 tak jak je. Výpust mám asi 6cm pod vodou, takže hladinu čeří jenom minimálně a na nasávací stranu jsem si pořídil hladinový sběrač. Hladina je jako sklíčko. :)
11.11.07 17:51:12 hanz®
Souhlasim s Vaclavem...
Budu take porizovat Exter a nekde jsem se docetl ze se nedopurucuje davat ten roztrik nad hladinu,kvuli prilisnemu prokysliceni.Udelal jsem si roztrikovaci rampu i na vnejsi a nemuzu si to vynachvalit ano .Ale jeden hacek to ma hladina je tak klidna ze se na ni usazuje bordel
11.11.07 15:18:09 vaclav®
Kup si rozstřikovací rampu ale dej ji těsně pod hladinu. :-)
11.11.07 14:26:12 vencisimo®
je lepší tim, že to tak neproudí, takže ti to neohejbá kytky, nezahání krmení do jednoho místa, nevytváří slepá místa, odtkud se nemá bordel šanci dostat, ryby si nevybíraj místa, kde to proudí míň, takže plavou všude, a navíc jak je známo, tam kde to proudí, rády rostou řasy
11.11.07 14:20:59 kuriertomas®
a preco rozstrekovaci?cim je lepsi?ze tak nemuti vodu?to prudenienie je tak silne?
11.11.07 14:13:03 vencisimo®
rozstřikovací do vody
11.11.07 14:04:56 kuriertomas® – aky externy filter?rozstrekovaci alebo vyvod do vody
Rozmyslam nad kupou externeho filtra a neviem ci kupti s tou rozsrekovacou rampou,alebo vyvod co ma do vody.myslim ze ten rozstrekovaci je dost hlucny,kedze voda spliecha na vrhc
..dakujem za nazory,rady,skusenosti palec

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 08.01.09 19:35:48 • 1.237 s