68 • 165 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Obchody » jak dlouhý převoz vydrží průměrně rybka » Přidat novou reakci 

jak dlouhý převoz vydrží průměrně rybka Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   7676 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
31.03.08 14:42:54 Noxx® – Re: TomášB
Kdyby sis přečel pár řádků před Tvým příspěvkem, tak bys dostal odpověď! ne
31.03.08 14:33:04 TomášB®
mám dotaz, v asi 17hodin pojedem do obi kde bych si koupil nějaký rybky do páru co nemám
dotaz zní když ale ještě přes hodinu budem jinde a další hodinu cesta domu, jestli vydrží přes těch dvouch hodin v těch pytlicích nebo si mám vzít skleněnou maxi sklenici na okurky ale zase bez víčka, má 3l
27.03.08 22:05:59 Jurasek®
Jak velké jsou ty termoboxy? V makru jsem viděl nějaké za necelých 30 KČ.
27.03.08 20:08:52 Dinamit® – Re: romi
A co jednoduše tento box koupit, nebo ty sám můžeš vyrobit krabici vyloženou tim polistyrenem a pani to poslat, ať ti do toho ty krevetky vloží ;-)
27.03.08 19:01:01 miro03® – Re: re:mch.sokolov
Ono je to fakt v ludoch ja som zapožičiaval boxy na dobré slovo že ked budu mat cestu do Prahy tak mi ho vrátia no a s 20boxov sa mi vrátilo tak 10kusov naspet odteraz ked niekto chce zaplatí zálohu a ked ho vráti dám mu peniaze naspet.Su ludia ktorý si ho hned radšej zakupia lebo sa im nechce s vracaním boxu zaoberat.Od vtedy už je pokoj a neprichádza človek o peniaze,ved jeden menší box stojí 150kč a velký 200kč.Niektorý si to neuvedomia že to robí pri desiatich boxoch do mesiaca 1500až2000kč. ahoj
27.03.08 18:18:01 re:mch.sokolov
bavme sa o tom, ze dotycna pani predava krevety na osobny odber...preto kazda iniciativa je nad ramec a ja si to vazim...
moja otazka bola o tom ci mi tie krevety maju sancu dojst zive. ak nedojdu, beriem to ako realitu, nemienim robit okolo toho cirkus...
27.03.08 12:06:32 mch.sokolov® – Re: tercovec5
nn pochopil si to špatně,posilám kurýrem a box si nechávám poslat poštou na z5...jiank co jsem posilal tak PET láhve nebylo třeba,vždy si zjistim na stránkách nejrychlejši spojeni a pokud na to náká pracovnice drah nezapomene přeložit,tak neni problém... http://www.cd.cz/index.php?action=section&id=29655
27.03.08 12:02:37 mch.sokolov® – Re: filipsi
ano tohle mi taky několikrát napadlo,dát tam třeba 100kč zálohu,ale mě osobně se nechce zase platit za posláni zálohy ,přeci jen nekradem:-Dale to je věc názoru ;-) je to jen a jen v lidech...
27.03.08 12:00:39 tercovec5® – Re: mch.sokolov
Pochopil jsem to dobře,že posíláš ryby poštou?Vždyť ta přeci živé zvířata nepřepravuje.Já posílal vždy kurýrem-vlakem.Přes zimu vložím do boxu pet lahev s teplou vodou,tu obalím do novin,aby se teplo uvolňovalo postupně,celý box je také vhodné zevnitř vyložit novinama,drží teplo.Dříve jsem měl termo sáčky se zlamovací destičkou,ale jen několik málo jedinců je vrátilo:-)
27.03.08 11:59:37 filipsi® – Re: tercovec5
A co cenu boxu pripocitat? Kdo chce, vrati a dostane penize zpet, kdo nechce, at si ho necha. Beru to podle sebe, absolvovat dalsi zabaleni a cestu na instituci posta by me stalo tolik nervu a casu, ze bych si radeji box pri zasilce "koupil".
27.03.08 11:55:58 mch.sokolov® – Re: romi
nad rámec?pokud někomu něco posilám,prodávám,snažim se aby byl spokojenej dotyčnej člověk:-) ne že mu přijdou mrtvolky a pak poslouchat že sem to měl lip zabalit...penize přeci nekradem a těch 30 korun a cesta na poštu to poslat neni tak moc si myslim... X-)
27.03.08 11:53:54 mch.sokolov® – Re: tercovec5
no já zatim měl tedy štěsti,někomu to třeba trvalo,ale ihned napsal(a) že je nákej problém atd...ale je to vážně smutný...!! X-)
27.03.08 09:15:18 Snofrev®
podle počasí a podle druhu
27.03.08 09:00:33 romi®
zrejme to s tym boxom nebude mozne vybavit, pretoze uz to, ze mi ich posiela je nad ramec. nejako to hadam vydrzia
27.03.08 08:33:38 tercovec5® – Re: mch.sokolov
S tím vracením polystyrenových boxů je to špatné.Za letošní rok jsem přišel o cca10boxů.Lidi si objednají ryby a box jednoduše nevrátí,nechají si jej pro sebe.Bohužel i tací lidé mezi námi jsou:-(
27.03.08 07:45:14 mch.sokolov® – Re: romi
řekni pani ať si sežene krabici,vyplni polystyrenem stěny,dno,viko a pytlik s krevetama obali bublinkoigelitem:-D ;-) tu krabici ji pak pošleš nazpátek a pani ji může kdykoliv bez strachu použit znovu X-)
27.03.08 07:42:24 romi®
cize teoreticky - chcem si dat poslat kurierom 20 krevetiek - mix malych a velkych. dodavka by bola do 24 hod. pani, ktora mi ich bude posielat je velmi laskava, ale nema termoboxy, preto uvazuje nad nejakym vacsim poharom a obalit to kvoli narazu.
je to realne?
27.03.08 06:45:09 laslop
romi napsal: aby som nezakladal novy topic...
ako je to s krevetkami a posielanim na dobierku?
kolko su schopne vydrzat?
dakujem

Je to obdobné ako s rybkami. Posledné mi prišli autobusom /u vodiča/ v sáčku, ktorý bol vo vystuženej papieropvej obálke a všetky žijú dodnes ;-)
26.03.08 15:38:42 Tokuschew®
Romi, s krevetkami je to veľmi podobné ako s rybkami. Dokonca by som povedal, že sú ešte menej náročné.
26.03.08 15:10:06 romi®
aby som nezakladal novy topic...
ako je to s krevetkami a posielanim na dobierku?
kolko su schopne vydrzat?
dakujem

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 08.01.09 20:32:50 • 0.732 s