51 • 122 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní rostliny » Jak zastavit rostliny? » Přidat novou reakci 

Jak zastavit rostliny? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   5075 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
04.11.07 15:46:05 Voloďka®
Nechceš tu udělat reprezentaci? Docela bych to akva chtěla vidět love
04.11.07 14:46:03 ancikovec
Rebbie:
to je z ruky a jak už jsem psal, já ty kytky nevyhazuju, odbyt mám

nevim,že bych pro to něco udělal... dno je převařený nepraný písek 3cm a na tom 2 cm štěrk, filtruju přes rašelinu (biotop jižní amerika, tak aby se tam rybám líbilo), svítím 860 a 840, jinak fakt nic
04.11.07 14:39:49 Rebbie®
kousek od HK

Mno to je ode mě z ruky bohužel... tak mi aspon eště jednou napiš jak si takovýho expanzivního růstu dosáhnul, prosim tě :)
04.11.07 13:33:20 calibos®
ja bych si klida rostlinky co ti prebejvaji vzal nebo za nejaky obnos po domluve odkoupil ... rozhodne je nevyhazuj prosim ozvy se mne na pm nebo na maila mam v se v profilu
04.11.07 13:18:46 :-)
mch.sokolov:
jak se dá co nejvíce zpomalit růst rostlin, aniž by se to na nich projevovalo žloutnutím či jinými vadami

Jestli v akváriu všechno funguje tak jak má, lze toho dosáhnout přebytkem světla. Ale opravdu fungující akvárium je vzácná vyjímka. Začal bych dobrým výběrem druhů a jejich uvážlivým umístěním.
04.11.07 12:53:08 Mrakoplash®
ten ech qudricostatus si od tebe rad vemu ano palec
04.11.07 12:50:33 ancikovec
mch.sokolov:
jak se dá co nejvíce zpomalit růst rostlin, aniž by se to na nich projevovalo žloutnutím či jinými vadami

Rebbie:
kousek od HK, já ty kytky kromě větších echinodorů už rozdávám, jasně že co vytrhnu nejde do koše. Echinodory totiž spíš narůstají na větší velikost a počet listů, než že by dělaly odnože (vyjma quadricostatu, který ale náramě chutná krunýřovcům).
04.11.07 12:47:09 vaclav®
Dost neobvyklé přání zabrzdit rostliny. Myslím si ale že zpomalení růstu přijde časem samo. :-)
04.11.07 12:40:51 Rebbie®
Ancik, odkud jsi? Ráda si od tebe vezmu všechny přebytky :-D moje akvo kytky spotřebovává :-( Bud rád že rostou a neřeš dopředu ;-)
04.11.07 12:30:44 mch.sokolov®
furt mi uniká s čim chceš radit hmm smich smich smich
04.11.07 12:26:03 ancikovec
mch.sokolov:
Protože jsem psal "nudím se"=mám zrovna volno a jsem u internetu. Nevím, proč bych to musel řešit doma, nejsou to nemocné rybky, aby to vyžadovalo akutní péči.
Jinak fakt dík, ale řešíš off-topic, nějaká rada místo ironie/... by nebyla?
04.11.07 12:20:47 mch.sokolov®
třeba:-Dale spiš mě zajimá proč to řešiš mimo domov smich X-)
04.11.07 12:18:42 ancikovec
mch.sokolov:
to netuším proč? někdo to sežere nebo pojdou? ti dík za přání hmm

má někdo nápad k tématu?
04.11.07 12:10:33 mch.sokolov®
třeba přijedeš na ten správnej konec republiky a už nebudeš mit tenhle problém smich smich X-)
04.11.07 11:57:12 ancikovec
Štěpán:
nevypraný převařený písek a na tom je štěrk, jediné hnojivo je (možná) rašelina ve filtru

mch.sokolov:
aktuálně ne, nemám digitál a navíc právě teď sedím a "nudím se" na opačném konci republiky, tak mám akorát tak nad čím přemýšlet
04.11.07 11:54:46 Rebbie®
No ty jo, tyhle starosti bych chtěla mííííííííít tone ;-)
04.11.07 11:42:09 mch.sokolov®
takže to akva neuvidime? :-)
04.11.07 11:40:53 Štěpán®
A copak ty jsi dával nějaké hnojivo do dna?
04.11.07 11:39:58 ancikovec
Baru:
tak na ožírání kytek mi bohatě stačí i ancik, který jakmile pár dní nedostane maso, žere kytky, ale díry v kytkách se mi moc nelíbí...

Sidonius:
mě se akva bez kytek ale nelíbí ne

teď mi kvůli lenosti vadí, že hodně rostou a musím je trhat, ale jako hlavní problém bych spíš viděl, že až jim dojdou živiny, tak budou chtít růst dál a budou žloutnout, hnědnout, táhnout se nebo něco jiného a už nebudou vypadat moc hezky a budu muset hnojit... no a tomu bych se rád vyhnul
04.11.07 11:30:44 Baru – -.-.-.-,-
Bud rád,že se jim daří a občas je zastřihni a vytrhej nebo je někomu dej-o rostlinky je docela zájem....To o moje měchýřovky východní ne tone tone tone !!!!Žerou mi rostlinky-ty si pořid a na 100% budeš mít rostlinek hned mín ano ...POTÍŽ JE V TOM,ŽE JSOU VYBÍRAVÝ A CHUTNÁ JIM JEN NĚCO :-D

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 08.01.09 19:10:33 • 0.446 s