Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.
Reagujete na tyto příspěvky
18.11.06 21:15:30 nigule – jojo
jojo...doufam, ze to klapne, nic spatnyho by v akva bejt nemelo, budu tam ale az v utery, pak hnedka pisnu... diiky
to jsem ti psal taky, mělo by to pomoct, dej pak vědět jak to dopadlo
18.11.06 21:02:38 nigule – dikydiky
romane, memeo: diky za podporu, shrabnu to pro sichr ubrouskem a zvednu vyvod filtru je to totiz hnusny a navic to ubira na intenzite zarivkam...
marcello: ty vtipalku ... akva je super, zase uz se potvrdilo, ze "casozrout" je dobrej nazev )) obcas se faaakt slusne zaseknu a cumim a cumim a cumim
Ahoj nig hele a nemyli jste v to vašem akva auto??to by pak byly skvrny od oleje! noo, já jen, že když jsem toho vašeho novýho časožrouta viděl,...hmmmmm, paráda ale jinak je to zákal z nedostatečného pohybu hladiny, takže ten vývod filtru výš by měl v pohodě zabrat
18.11.06 14:53:11 ® – olejovka
Opravdu to zmizí.Tím jak se to namíchá s čeřenou vodou,tak to filtr vyžere.
18.11.06 13:09:54 nigule – diky
diky za tip, nam se to prave spis obevilo az po nejaky dobe...ale taky mame vyvod filtru tak 10 cm pod hladinou, tak ji zkusime dat vys... doufam, ze to taky zmizi...kdyz nic jinyho, je to hnusny
17.11.06 18:14:36 ® – hladina
Něco podobnýho jsem měl po založení taky. Může to být z nevypranýho štěrku,možná výluh z dřeva...Mě to po krátké době zmizlo.
ahoj, nevite z ceho by mohla byt jakoby mastna, nebo zakalena hladina? trochu to vypada, jak dyb tam nahoe meli "nakoureno". hodnoty vody jsou stale stejne a ryby jsou v poradku. diky n.