26 • 72 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní rostliny » Problémy s rostlinami » Rada ohleďně rostlinek » Přidat novou reakci 

Rada ohleďně rostlinek Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   1859 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
18.10.07 17:00:13 Leela
Tak jsem ho nakonec zasadila do akvárka. Na akva.sk jsem četla diskuzi že někomu roste pěkně i v akvária, tak uvidím...Risk je zisk ;-). A ještě jednou děkuji všem. Jste skvělí palec potlesk X-) . Leela
18.10.07 16:23:28 filipsi®
Nejlip treba v kouli, hodne vlhka, nebo si udelat takove rostlinne miniterarko.
18.10.07 15:39:06 Leela
No právě, že já bych ho chtěla zkusit pěstovat na suchu, jako terarijní. Nechci totiž aby pošel, dala jsem za něj 60korun. Ale nevím jak. Jinak děkuji za radu potlesk .
18.10.07 15:11:12 Eff®
Rotala je stonkovka a jako taková používá kořínky prakticky pouze na uchycení se v substrátu, bez kořínků se prodává běžně. Ničeho se neboj a klidně ji zasaď, vytvoří si kořínky sama. S Accorusem zkušenosti nemám, ale pokud ho v akváriu chceš mít, tak ho tam zasaď, běžně tam dokáže vydržet dlouhé měsíce bez újmy.
18.10.07 15:07:40 Leela – Rada ohleďně rostlinek
Dobrý den, dnes mi přišli rostlinky z agua-daho. Omylem jsem objednala 3 košíčky Acorus pusillus. Potřebuju poradit jak tuto terarijní rostlinku udržet při životě. A ještě Rotala wallichii mi přišla bez kořenů, prostě tam byly jenom asi 3-4 cm stonky bez kořínků, její vrcholky jsou trochu zahnuté, nechci o ně přijít. Tak co si myslíte? Děkuji moc za každou radu. Leela

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 16:08:13 • 0.764 s