10 • 34 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Voda, přípravky na úpravu a testy » čistota vody » Přidat novou reakci 

čistota vody Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   3070 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
23.11.06 17:41:46 mikas – nalevnik
na nalevnika je formol od dajany ;-)
22.11.06 23:39:07 ® – nálevník
Já si taky myslela, že to je nějaký prvok, asi to opravdu bylo tím, že jsem se snažila po druhé to co nejvíce vyčistit, tak jsem řádně ryla v písku a vyčerpala i více vody než bylo přípustné. Díky Vám, jste všichni fajn. potlesk
22.11.06 16:32:29 Havel-st – Nálevníci
Nálevníci (Ciliophora) - prvoci - někteří se živí bakteriemi a v akvárku se některé druhy bakterií dočasně přemnoží, některé hynou, proto se nálevníkům na čas zadaří.
22.11.06 16:27:13 Rypka® – nálev
..a ja som si myslela, že nálevník je nejaký miniživočích...
22.11.06 16:20:31 jardik.cardik® – nalevnik
nalevník no to je jmeno pro to zakaleni treba me to dela kdys mos bagruju v pisku treba sazim rostlinku to je jen přirovnaní :) žadna novinka a při čišteni je nalevnik asi vždy aspon trosičku se to vdy zakali ale zkus vodu lit treba po skle nebo ji li nqa kamen a nebo ji lij přes ruku a hned bude nalevnik clabši pošlu ti vzka jakeho nalevnika jsem mel ja potlesk ahoj
22.11.06 16:05:56 jardik.cardik – voda
tak vidis filtr si s tim poradil ahoj
22.11.06 15:59:32 ® – čistota vody
Voda už je v pohodě, je krásně čistá, sice mi uhynuly dvě rybičkale je to už dobré. Jsem úplný amatér, ikdyž už mám akvárko dlouho, Co jsou ty nálevníci? Můžete mi to někdo napsat? Děkuji já tam tedy novérybičky nedávala, jen měnila vodu. Přesto Vá děkuji za rady. :)
19.11.06 19:12:00 j_j® – mlha
procambarus clarkii děkuje za dobré zprávy ;-)
19.11.06 18:35:00 Česílko® – mlha
Mlha se stratí sama ahoj
19.11.06 18:20:52 memeo® – čisota vody
Je to opravdu asi jen nálevník......nechte akvarium filtrovat a vzduchovat............voda se vyčistí. ;-)
19.11.06 16:05:08 j_j® – zakalená voda
Ahoj andy,mám úpně ten samej problém...voda je stará teprve 2 dny a je stále jakoby zakalená,doufám že se zprůzrační.tak týden nebudu vodu dopńovat a pak uvidím. nezdá se že by to zakalení nějak vadilo rakovy,který je v akvárku,ale není na nádrž pěkný pohled,což mě mrzí. :-(
19.11.06 09:14:17 ® – čistota vody
Moc děkuji za odpověď, uklidnili jste mne. Tak budu čekat, dnes ráno je to lepší, ale do krásně průzračné vody, to má stále daleko. Přesto dík. :-)
19.11.06 09:00:34 ® – čistota vody
Moc děkuji za odpověď, uklidnili jste mne. Tak budu čekat, dnes ráno je to lepší, ale do krásně průzračné vody, to má stále daleko. Přesto dík. :-)
18.11.06 23:41:47 jardik.cardik® – nalevnik
v poho jen nalevnik vse se srovna!to je normalní
18.11.06 23:37:05 katunka® – Andy
Nedalas tam novej kořen nebo písek? A byla ta voda odstátá a ohřátá na stejnou teplotu jako voda v akvárku? Pokud není chyba v tomhle a všechny testy vody jsou v pohodě tak jenom důkladně filtruj a počkej 3-4 dny, mělo by se to vyčeřit.
18.11.06 23:21:06 ® – čistota vody
Mám prosbu, zakalilo se mi akvárko po výměně vody, vypadá jako by v něm byla bílá mlha. Znovu jsem vyměnila vodu a ono se to opakovalo. Prosím poraďte mi, co jsem provedla špatně a hlavně co udělat k nápravě. Moc děkuji za odpovědi. :-O

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 08:07:22 • 1.247 s