18 • 57 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » pavi ocko, bud nemocne nebo ____ » Přidat novou reakci 

pavi ocko, bud nemocne nebo ____ Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   8738 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
27.10.07 18:39:51 Myrda®
buď plynový měchýř nebo stáří.....a nebo nejsou náhodou vyhublé?
26.10.07 21:30:07 Metz®
prosiiiiiiiiiiiiiiiim nechci aby mi pošla pleaseeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(
26.10.07 19:52:55 Metz® – Mečovka
dobry den to same se mi deje s moji mečovkou obraci se tak divne leha si na bok na dno atd.všiml jsem si, že ma takovou krvavou tečku u řitní ploutve neni to tím?je jí vubec pomoci?
18.10.07 06:39:30 Roman®
Tak to bych už sháněl malinkou rakvičku. sad
17.10.07 13:45:32 bigboban® – Konec
Mám dojem že rybu už nic nezachrání. :-(
V tuto chvíli už bych zkusil jediné - vzít vodu z původního akva, dát jí někam do menšího akvárka a tam dát rybu aby měla klid.
17.10.07 13:27:04 OM® – pavi ocko, bud nemocne nebo ____
prosiiiiiim nevite co je s mym pavim ockem?porat tak divne plave a chvylkama se otoci na bok a nebo lehne ke dnu a nehybe se. prosiiiiim nepiste neco!!! sad

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 15:38:58 • 0.711 s