14 • 33 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Léčení a léčiva » anti-ichtin a výměna vody » Přidat novou reakci 

anti-ichtin a výměna vody Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   5364 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
27.06.08 21:02:52 Arya®
Našla som konečne Exit.
Tak teraz mám lieky na 2 roky :-) a dúfam už žiadne iné už nemusím kúpiť!
Dobré vedieť, že nemusím pancierníka nabudúce vyloviť.

Ďakujem za rady!!!!!!
P.S: kto je z Bratislavy Exit nájde v Hornbachu!
24.06.08 16:45:31 Malapa® – Re: Arya
Klidně je tam nech, několikrát jsem léčil krupičku Anti-ichtinem a vždy k plné spokojenosti. Dodržet dávkování, případně jen lehce přidat, osolit vodu a během několika dní je vidět zlepšení, do dvou týdnů je 100% po problému. Nikdy mi neuhynula jediná rybička, ancistrusi, pancéřníčci, živorodky, čichavci... Pokud se léčba zahají včas, né až když jsou ryby obsypané, není problém beze ztrát vyléčit.
23.06.08 20:34:48 Arya®
Super, tak som bola v dvoch špecializovaných obchodov plus Baumax a nenašla som ho :-(
Už mám to Anti-ichtin, ale potrebujem doporučiť čo s pancierníkom.
Ďakujem Yirka :-)
23.06.08 20:33:17 Yirka® – Re: Arya
eSHa EXIT je dovážený lék a má ho skoro každý kamenný obchod a úplně každý Hornbach a pod.
23.06.08 20:24:17 Arya®
Exit je asi český liek. Ja som ho v Bratislave nenašla.
U nás je výber troch liečiv a som si zvolila anti-ichtin.
Kto má skúsenosti s ním môže mi poradiť či mu prežili panciernici alebo ich vylovil. Ďakujem.
29.12.07 13:25:12 chicko®
Ano návod jsem skutečbě četl, ale jen sem chtěl naznačit, že pět dní je dost velký nápor na ryby. A Exit má určitý setrvační účinek a u ryb více citlivých je lepší používat minimum chemie
29.12.07 12:07:40 calibos®
Kdyby zabral za tři dny, tak jsem ho nedávala. Řídila jsem se striktně návodem, nevím, zda jsi ho četl, je tam, že léčba se dá prodloužit až na pět dní.

souhlasim s tebou v navodu to je opisoval jsem to jsem ... mne to zabralo za 4 dny jak jsem psal na hore ... klida ten navod oskenuju jestli chcete... palec palec palec
29.12.07 10:32:07 rolandmynar® – Re: Danila
potlesk palec ahoj
29.12.07 10:31:23 Danila® – Re: chicko
Kdyby zabral za tři dny, tak jsem ho nedávala. Řídila jsem se striktně návodem, nevím, zda jsi ho četl, je tam, že léčba se dá prodloužit až na pět dní.
29.12.07 10:07:40 chicko®
No mne zase 5 dní přijde až moc velkej nápor na ryby, ale záleží co tam máte za rybky
29.12.07 07:14:02 Danila®
exit s ehou 2000 zvládl v mém akvárku krupici z pět dní. Bez jediného úhynu.
29.12.07 00:46:04 calibos® – Re: chicko
exit mne taky pomohl pri krupicce... za 4 dny byla pryc.... toto je napsane na letaku:

"1: den 20 kapek na 100 litru vody
2: den 10 kapek na 100 litru vody
3: den 10 kapek na 100 litru vody

dodatecne davkujeme 4 a 5 den po 10 kapkach na 100 litru ....

takhle to tam je ja jsem to dodrzel rybky prezili a krupicka byla pryc ...
28.12.07 22:28:43 chicko®
Paráda, já měl takz naštěstí jen jednu zkušenost, ale zafungoval bezvadně palec
28.12.07 22:00:34 Sidonius – Re: chicko
Už nějakou dobu doporučuji eSHA EXIT - měl jsem tu čest sice jen jednou, ale s naprosto dokonalým výsledkem. ano
28.12.07 21:51:33 chicko®
Když už chemii, tak něco lepšího než přípravky značky Hu"ben(mzslím, že anti itchin je také od nich)mohu doporučit Exit(Side neber to jako reklamu, či provokaci)je to taky jed, ale nezabil mi žádnou rybu ani rostlinu-prostě sem to tam vždycky(po dobu 3 dnů)nalil a o akva sem celej den nemusel mít strach(projistotu sem mín krmil-ani nevim proč)
28.12.07 21:19:38 Sidonius – Re: Malapa
kdo nevěří, nechť nastuduje něco o kožovci....Jediné co to jasně ukazuje, je základní neznalost...
Naprosto s vámi souhlasím - člověk by si měl občas osvěžit znalosti. :-) Třeba zjistí, že to, co považuje za dogma, je už překonáno. ;-)

28.12.07 19:43:26 Malapa®
Zvýšení teploty urychlí vývojový cyklus kožovce, jelikož léčiva působí jen na některá vývojová stadia, tím se zkrátí doba nutná k likvidaci parazita. Tři dny to rozhodně nejsou, kdo nevěří, nechť nastuduje něco o kožovci. Přídavek soli zvýší tvorbu slizu na rybí pokožce a tím ztíží případné uhycení dalších kožovců. Sečteno a podtrženo nechápu, proč se nad tím někdo pozastavuje. Jediné co to jasně ukazuje, je základní neznalost.
28.12.07 14:36:32 radka – Re: rolandmynar
díky za radu. jsem začátečník, takže chybuji.
28.12.07 13:51:12 rolandmynar® – Re: radka
Léčivo se vždy dodává do množství vyměněné vody. Myslím ale , že zvednutí teploty, sůl a výměna vody jsou přitěžující okolnosti pro zdraví ryb. S EXITEM a eSHou to dělat nemusíš. Ne každá ryba vydrží slanou teplou vodu!!

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 08:22:36 • 0.955 s