18 • 38 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní rostliny » Kolik rostlin do akvária? » Přidat novou reakci 

Kolik rostlin do akvária? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   930 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
09.04.08 15:14:12 ja – ..
Díky za rady
09.04.08 01:36:56 PaDa® – pro ja
Na počet rostlin jako takový se vykašli, to nic neříká (50 rostlinek se dvěma lístečky jako je třeba Glossostigma ti nenahradí jednu rozbujelou rostlinku typu Ceratophyllum demersum). Pokud máš živorodky, vol určitě akvárium více zarostlé, houštiny kytek jim plně vyhovují. Musíš jen najít kompromis mezi tím zaplevelením a abys na rybky ještě viděl ;-)
08.04.08 23:58:25 Sid® – Re: sheva
Já mám 112 l akviško a mám v něm asi 200 rostlinek. :-D
08.04.08 19:46:28 sheva
ja mam 112L arvarium a mam tam skoro 20 rostlinek ano
08.04.08 19:27:01 Jurasek® – Re: ja
Víc rostlinek, ať si tam mohou proplouvat a schovávat se, ale nechat jim i volný prostor, kde můžou volně plavat.
08.04.08 19:25:52 marek®
cim vic rastlin tym lepsie
08.04.08 19:20:39 ja – ,,
Mám dotaz na počet rostlin. V 60 l akvárku mám 4 mečovky, 3 krunýřovce a p. očka. s pár mláďaty. Mám tam větší kmen, rostlin zatím ne moc, a šneci, někteří zvaní, někteří se tam ocitli, ani nevím jak. Mají tedy rybky raději více rostlin, aby se mohli mezi něma schovávat a proplouvat? Nebo mají radši volný prostor a rozhled. Je tu spousta zarostlinkovaných krásných akvárek, taky bych tam přidal rostlinky, líbí se mi to, ale rád bych zjistil, co by bylo vhodnější pro ryby. coze
27.08.07 20:21:53 filipsi® – stepan
:), to radeji ne, uz vidim pred ocima ty vedectejsi povahy, jak hned po nakupu hodi rybicky mamince na vahu, kytky taky, budou spekulovat, jestli plati mokra hmota nebo musi byt vysusena, zopakuji to radeji kazdy mesic, aby to bylo v rovnovaze ....
27.08.07 20:01:48 slada®
to máš různý...podle toho jak to chceš mít zarostlý,podle ryb jaký máš...je to na tobě.. když se podiváš po nádržích tak uvidíš co by se ti líbilo a v seznamu rostlin se mužeš podivat kolik jich tam je a jaky...jaký si to uděláš takový to máš X-) navíc už nějaký tzo forum už založený určitě bylo na tuhle tematiku
27.08.07 19:15:56 Štěpán®
Dostal jsem GENIÁLNÍ nápad. Pojďme stanovit potřebné množsví rostlinné hmoty na hmotu rybiček!
Třeba 3 deka rostlin na 10 deka rybiček nebo něco takového! :)

A taky kolik litrů vody na deko rybiček.
27.08.07 19:07:03 kasoft – kolko rastlín
Kolko rastlín treba do 120l akvária Š 80* V 50* H 35.

Dakujem

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 08:17:08 • 1.807 s