9 • 25 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Voda, přípravky na úpravu a testy » ohřivani vody - pařák » Přidat novou reakci 

ohřivani vody - pařák Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   7503 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
21.07.07 09:41:15 Janci286® – FUJ
U nás na slovensku máme v týchto dnoch okolo 40 stupnov:) hlavne si udržujte chladno v izbe a majte cez den asi do dvoch tretin okna zastrete rolety
21.07.07 01:05:47 Ondrej®
Do tak maleho akva ti staci parkrat denne hodit dve kostky ledu - ja davam do 13tky po jedne kostce (jak se rozpusti hodim dalsi) a vzdy to sklepnu z 30`C na 25`C uz po ctvre kostce ;-)
20.07.07 22:58:58 georged®
Vkládej malé třetinkové lahve plné studené vody(nebo ledové tříště) a v tak malém akva to sníží teplotu (ale zase bych nejdřiv zkusil studenou vodu a o kolik to ochladí...aby to nebyl moc velký šok pro rybky hmm ).
20.07.07 17:38:13 Nik®
25 tka se ti vleze do ledničky, tak bych to neřešil smich smich smich
20.07.07 12:12:24 Štěpán®
když už obalovat tak spíš polystyrenem...
20.07.07 12:06:41 Larisa® – ohřivani vody - pařák
Ahoj všichni poradte mi jak udržet vodu v akva (25l) na přijatelné teplotě za těchto parných dnů. pravidelně si mi vyšplha teplota ke 30 st. Denně vyměnim část a doliju ledovou vodu ale nevim jestli tim neškodim zaběhnuté vodě a navic těch par stupnů dolu vydrží jen chvili.Už mě napadlo ohladit a obalit alobalem :-( :-( :-(

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 07:56:50 • 0.852 s