18 • 37 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » voda na treni parmicky ctypruhe » Přidat novou reakci 

voda na treni parmicky ctypruhe Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   6893 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
27.06.07 17:55:37 Sidonius
"...destilka se pro technické potřeby může klidně dovážet z ukrajiny..."

:-O , takže Černobyl... Tak to jste mne dostal! To by mne ani ve snu nenapadlo...
27.06.07 12:29:17 motýlek
destilka se pro technické potřeby může klidně dovážet z ukrajiny ... a jak to tam dělají - raději nevědět :-( ... já mám přístup k destilce vyráběné reverzní osmozou přímo na pracovišti, takže to mám jednodušší - ale v lékárně ty dva litry zase tolik nestojí ... artemie koupíte v akvaristice - ale po otevření je ta dobrá !líhnivost" tak jen asi tři měsíce - pak už je to slabé ... takže raději koupit co nejmenší balení - asi tak za 120 Kč - raději čisté než se solí - a sůl dávám klidně tu s jodem - ona se jiná snad ani neprodává ... perioda vytírání závisí od krmení - ale tak za deset až čtrnáct dnů to určitě půjde ... nejdůležitější je co nejvyšší čistota prostředí - někteří dokonce dezinfikují nádrž a rošt savem - ale stejně tam dáš rostlinky ... já to jen poctivě umyji a rostlinky nechám pár minut v octové vodě - ono se to i trochu okyslelí - což není na škodu (hlavně u teter) ... já jsem amatér, ale při dodržení toho co píšu to je brnkačka ... zkoušel jsem i tetry černé - těch bylo přes 400 - zase se to těžko udává - takže čím dříve přejdeš na větší kousky krmení, tím dříve vyřadíš ty slabé - pokud na tom nechceš bohatnout ;-)
27.06.07 11:55:31 pepik®
kde mam sehnat artemie ja o tom vim uplny... :-) :-) :-) dik za radu
27.06.07 08:43:50 Kurhell® – Motýlek
Zdar Motýlku
Mám na tebe dotaz. Za jak dlouho můžeš vytírat parmičky ,nedávno se mi vytřeli ve společenské nádrži. :-) díky
27.06.07 08:33:55 Sidonius
Off topic, ale nedá mi to...

"...můžeš smíchat s destilkou (ale ne pro chladiče do auta - musíš do lékárny)..."

Už se to (nejen na těchto stránkách) několikrát řešilo: Proč ne "destilkou" koupenou třeba u pumpy, v drogerii nebo hypersupermarkétě? Jaká rizika taková voda skrývá? Nějaké těžké kovy, jedy či co? Nechcete mi tvrdit, že se tato voda vyrábí destilací v měděných kotlech?
27.06.07 06:35:42 motýlek
mám vlastní zkušenost - odchováno přes 220 kousků ... voda vodovodní - převařená, můžeš smíchat s destilkou (ale ne pro chladiče do auta - musíš do lékárny) stačí té destilky dva litry na 8 litrů vodovodní ... do vytíračky kousek jávského mechu, na dno rošt ... po vytření "obarvit" vodu preventinem - do 10-ti litrů vody tak 4-5 kapek, nezapomět na provzdušňování ... a tak po čtyřech dnech od výtěru si dát nalíhnout artemie ... jinak tyhle rybky zpočátku rostou dost rychle, takže po deseti dnech už je přeliješ do rozplavávačky a můžeš krmit nasekanými nitěnkami ...
26.06.07 16:12:48 pepik®
ale dik
26.06.07 16:11:40 pepik®
Tak blbej zas nejsem :-D :-) ;-)
23.06.07 06:43:18 Vrubouš® – odchov
Vsadim se,ze mas zkusenosti maximalne z odchovem Pavich ok,a to jeste z problemy ne? :-)
Jinak neco je zde >> http://www.akvarijni.estranky.cz/stranka/jak-se-mnozi-parmicky ;-)
22.06.07 16:23:28 pepik® – voda na treni parmicky ctypruhe
jak se ma upravit voda na treni aby nesplesniveli jikry coze coze coze coze :-( :-O hmm hmm ne

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 08:28:46 • 0.943 s