10 • 31 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní rostliny » Problémy s rostlinami » Proč mi nejdou amazonky? » Přidat novou reakci 

Proč mi nejdou amazonky? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   930 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
31.05.07 20:39:38 vaclav®
Při tvém osvětlení se divím že ti vůbec rostou? :-)
31.05.07 20:38:41 Horác®
Myslím, že problém bude v těch 18 wattech nad téměř dvěstělitrovým akvárkem ... Divím se, že tam vůbec něco roste. Echinodory jsou zcela logicky ve velmi špatné kondici a dorážejí je ti krunýřovci (kterým jak známo velice chutnají).
31.05.07 20:19:26 Orion® – Proč mi nejdou amazonky?
Jediné amazonky z akvaria mi nechtej rust. Rostouj ji nove listy, ale nevyrostou do patricne velikosti. A ty stare listy jako by se rozpadali az nakonec zbyde zilnatina. Nevite cim to je?? :-(

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 08:09:07 • 0.74 s