18 • 36 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Krmení » Živé krmení » Sera Artemia » Přidat novou reakci 

Sera Artemia Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   1235 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
21.05.07 12:25:50 motýlek
já už to tady někde prezentoval ... jen tak pro legraci jsem pár nauplií přelil do deci slané vody, dal pár granulí SAKu a čekal ... asi po měsíci těch pár dospělých žábronožek nakladlo vajíčka!!! a tak teď čekám, zda se vylíhne druhá generace - ale na chov to není ne ;-)
19.05.07 15:22:59 ToGi84®
Díky, to s tím kelimkem určo zkusim :-)
19.05.07 14:48:36 Roman®
určitě je to špatný překlad ačkoliv se dá líhnout i bez vzduchování.jen tak třeba v kelímku od jogurtu.Jenom množství je podstatně menší.Je to tak na 1 krmnou minidávečku.Artemek se dá na malou špičku nože do předem připravené slané vody.takto se to dá dělat každý den jeden kelímek.Na krmení potěru živorodek,čichavců a podobných prcků akorát.celou sestavu můžeme dát třeba na parapet a líhnout při pokojové teplotě. :-)
18.05.07 22:21:51 wayn® – Dobré větrání
A hned za tím stáním píšou, že máš zajistit "dobré větrání". palec Překladatel holt nebyl akvarista....
18.05.07 18:59:24 neo®
myslím že je to lbost, artemie se vždy líhly při SILNEM vzduchování... Já k tomu navíc svítím...
18.05.07 17:45:10 ToGi84® – Sera Artemia
Koupil jsem si vzorek artemií od sery na zkoušku, když jsme rozbalil balení tak jsme zjistil že je aji se solí.Na návodu píšou, že se má obsah balení vysypat do pul litra do stojici vody a nechat akorat dobře větrat.To se jako artemie vylíhnou bez vzduchování.Zrovna "vyrábím" artemie od dajany klasickým způsobem, ale toto me zaskočilo, proot se ptám, fakt nechat bez vzduchování????Dík

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 08:18:09 • 0.958 s