12 • 29 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Parmička nádherná a Skaláry » Přidat novou reakci 

Parmička nádherná a Skaláry Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   7504 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
15.09.08 20:02:11 Vašek – parmička nádherná
Ahoj,
moje čerstvá zkušenost - zabydluji akvárium a nechal jsem se ukecat na parmičky. Zvolil jsem tedy ty "nejmírumilovnější". A protože tam mám na zabydlení pávčata, vzali jsme ještě jednoho moc pěkného samečka. Ten dopadl! Všech šest se na něho vrhlo a skoro ho uštípali dříve, než jsme je stačili vrátit. Shodli jsme se s majitelem na tom, že byly zvyklé o samotě, bez dalších ryb. Snad proto ta agresivita?
07.01.08 16:28:05 prikpa®
U mě se snese 6 skalárů,4parmičky nádherny,4parmičky duhovy a 18 neonek červených(skaláři jsou s nima od malička). X-)
07.01.08 16:05:14 Eva – Re: Page
Mno já mám párek parmiček nádherných ve 190ce spolu se 4 skalárama amaz. a snesou se uplně v pohodě, dokonce jsme je nepořizovali najednou, ale parmičky (byly spíš nevhodný dárek) tak 2 roky po skalárách.
11.03.07 21:34:26 PaDa® – titejky
Tyhle jsou z parmiček, co jsem měl, asi nejmírnější... Ale taky bych jich vzal aspoň 8-10 ks, tyhle ryby to maj raději a taky to líp vypadá ;-)
11.03.07 21:27:06 Page®
Pěkná, a ta mi teda skaláry okusovat nebude??
11.03.07 20:08:50 Page®
Titejky???? Červený dánia jsem viděl, ale byly dost drahý :( ... Spíše bych šel do červených skalár, jen jsem je už v akvaristice dlouho neviděl...Kdyby někdo věděl kde červený skaláry sehnat byl bych vděčnej ano
11.03.07 18:55:40 Jana
Jo,měli jsme je společně dlouho.a jestli chceš červené rybky,tak si tam můžeš dát i titejky,šervené dánie a nebo gavúnky lososové
11.03.07 13:18:47 Page®
Máš nákou takovou zkušenost???
11.03.07 12:59:14 Jana
parmička nádherná tam klidně může být,protože není taková potvora jako čtyřpruhá.Jsou klidnější, pohodové a proto tam mohou být.
11.03.07 12:05:00 Page®
Oki chápu, jsem tam chtěl dát nějaký červený rybky:). Živorodky už nechci ani vidět, tak že mečovky odpadaj:-( ... Jednou jsem viděl u nás v akvaristice parádní červené skaláry, do kterých bych teď ihned šel. Ale dlouho je tam už neměli. Potřebuju nějako oživit akva, nějakýma barevnýma rybkama. Asi mi nezbude nic jinýho než dokoupit 10 neonek :-O . Nevím o jiných zajimavých rybkách do mé 118tyk hmm
10.03.07 23:45:25 PaDa® – Parmička nádherná a Skaláry
Jestli je to do tvé 118ky, tak tam bych parmičky nepřidával. Pokud bys jich měl velké hejno (říká se min. 8, ale lepší je alespoň 10 a víc) ve velkém akvárku, tak by to myslím šlo.
Já mám za těchto podmínek parmičky 4pruhé (a ty mají nepěknou pověst...) a čichavce perleťové (s dlouhými jemnými hmatadly) naprosto bez problémů. A vím i o mnoha dalších, kterým podobné společenství funguje. Z parmiček se obecně dělají větší násilníci, než ve skutečnosti jsou. Přitom je to jen o správných životních podmínkách. Někdo přihodí tři parmičky do přerybněného stísněného akvárka a pak se diví a nadává rybě...
Prostě v malém akva při malém počtu rybek bych to neriskoval, ve velkém bych se toho nebál...
10.03.07 22:47:35 xena
to si piš že bude no
10.03.07 22:39:44 Page®
:-)
10.03.07 20:37:12 Page® – Parmička nádherná a Skaláry
Chtěl jsem se zeptat, zda se tyto dva druhy snesou?? Zda mi parmička nebude okusovat skaláry? Předem děkuji za rady:-) love

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 08:00:50 • 1.11 s