9 • 24 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Dekorace a dno » Dekorace » Lavove kameny a vliv na vodu » Přidat novou reakci 

Lavove kameny a vliv na vodu Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   6280 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
15.02.07 17:23:21 Dandy®
Presne. Taky me neprijde nijak vyrazne ostrej. A prace je s nim super (narozdil od korene), a ve vode vypada skvele. Treba koren me porad barvi i po vyvareni atd.. Tady jsem si pohral a rovnou i ktyku pridelal a pohoda.
15.02.07 16:10:17 Paul Ramon®
Nevím jak ty Štěpáne, ale já lávovej kámen ostrej nemám! Pokud se dobře vytvaruje, tak je to skvělá prolejzačka - panďáci to milujou.. :-) Nehledě na to, že podle mě to v akváriu vypadá dobře...
15.02.07 11:07:36 j_j®
štěpán-aha... :-P a štepán je vhodnej do klece.
15.02.07 07:41:11 Štěpán®
Láva je vhodná jenom coby drcená do biofiltru.
15.02.07 07:39:59 Štěpán®
Negativní vliv na vodu nemá, ale na ryby by se taky asi nemělo zapomínat, že?
Láva je OSTRÁ.
15.02.07 03:47:31 Paul Ramon®
Díky za tuto otázku a odpověď - někdo mi onehdy k nádrži napsal, ať lávový kámen vyndám, že to tam "špatí". Teď už vím, že to byl pouze jeho subjektivní názor...
14.02.07 23:07:34 vaclav®
Negativní vliv na vodu to nemá. :-)
14.02.07 19:36:59 Dandy® – Lavove kameny a vliv na vodu
Koukal jsem do fora a spise se resi jestli je to pekne atd. Ja jsem si take koupil a zjistil ze se to da skvele tvarovat a proste si s tim hrat a delat i jeskynkove utvary. Ale zajima me jestli maji nejaky vliv na vodu, abych si tam nedal nejakej velkej kus a voda nezmenila rapidne slozeni. Ma nekdo nejakej poznatek pro lajka ?

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 07:50:43 • 1.209 s