34 • 114 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Obchody » Kamenné » nejlepsi prazske akvaristiky » Přidat novou reakci 

nejlepsi prazske akvaristiky Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   1861 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
10.08.08 01:58:24 Lu® – Akvaristiky v Praze
Prima akvaristika je v Praze 3, Lipanská ul. Jmenuje se ZOO MIX, jsou tam příjemní prodavači, mají přehled a dobře poradí. Sice je tam málo akvárií,ale ryby berou často od chavtelů, takže i ty citlivější nejsou tak náchylné, jako z improtu. Objednat lze u nich cokoliv.Berou rostliny od Aqua Daho a p. Hořánka(myslím).
09.08.08 22:38:09 krysikmouse®
asi je to pravda. Můžu potverdit, že tady v akvaristice byli 3 prodavačky a jedna hověla spíš akvaristice a jiná zase teraristice. a když jsem se na něco ptal z teraristiky, tak řekla moment zavolám kolegyni až obslouží zákazníka a ta vám toho poví víc... Ne každý může znát všechno a je to o přístupu
09.08.08 20:56:00 johnx® – Re: Tomm
V té nuselské jsem byl a majítam docela dobrý výběr ryb i rostlin,mají tam docela dost druhů ryb-hlavně apistogrammy :) :)
09.08.08 20:10:00 Ivana PC Ruzyně – Re: Dandy
Tak mi to nedalo a musím reagovat - v současné době máme v Praze cca 25 prodejen PetCenter a zhruba stejný počet na celé ČR (v době psaní příspěvku to bylo samozřejmě jinak) a připadá mi vysloveně nefér napsat "děs běs, vyhněte se obloukem" :-| sad Ano - problém je v tom, že ne každý prodavač je akvarista - ale sortiment máme přece jen široký, nejsme specializovaná prodejna akvaristiky. Noví prodavači se zpravidla vyprofilují - na kočkaře, pejskaře, teraristy,... a samozřejmě máme na prodejnách i dobré akvaristy. Ale není prostě dost dobře možné mít takového člověka na každé prodejně, na každou směnu. Bohužel jsme řetězec a tak například nabídka ryb je fixní, je stanoven plán osazení i rozvržení akvárií. Zpravidla není možné nabídku obměňovat či rozšiřovat (pouze například u tlamovců si vybírám druhy). Když přišel chlapík, že potřebuje XL krunýřovce, domluvila jsem mu ryby přímo v Akvarimexu. Za sebe musím říct, že o akvaristiku se zajímám cca 3 roky a i když mám doma jen malé akva (54l) s barbusáky a ancistrusy, snažím se vždy poradit podle svého nejlepšího svědomí (často nákup rybek i rozmluvím) a pokud nevím, jdu se rychle podívat například na akvarko.cz apod. ;-) A to jsem na "Šestce" největší odborník hmm Karanténu v současné době nemáme nikde, občas se teď přes léto objeví bakterka, jedná se většinou o 1-2 nádrže z celkového počtu 18. Ještě bych chtěla připomenout, že v prodejních akváriích panují poněkud odlišné podmínky od těch, které máme doma - velký pohyb ryb, velké množství kusů apod. Zde je opravdu těžké "uhlídat" každý úhyn. Například dnes jsem vylovila pouze jednu zlatou moly, tak doufám, že to není tak hrozné. I když, přála bych vám vidět ten nadšený výraz v očích každého, kdo mi přijde triumfálně a patřičně jízlivě oznámit, že "Máte tam chcíplou rybu" tone
Tímto končím svou slohovou práci a přeji mnoho akvarijní radostí a málo zlosti s námi prodavači ahoj
27.05.08 13:29:50 Dinamit® – Re: mirielll
Aby se Beťáci neporvali v jedný nádrži a zároveň nemuseli trpět v 1litrovce, tak neni problém mezi ostatní rybky umístit jednoho beťáka a všichni budou spokojení.

to Pavel: burzy v Praze najdeš mezi akcema. Tušim že jsou od 8:00 do 10:00. Ale jestli nejseš z Prahy, ale odněkud z daleka, tak si spíš vyhledej burzy někde blíž. Tušim že jsou každých 14 dní v Hradci, Plzni, Brně a určitě v dalších našich větších městech..
27.05.08 13:24:31 vóťa87®
tak nedělní burzy v Praze se konají bud v Kobylisích v Čumpelíkově ulici nebo na Pankráci- ZŠ Horáčkova, informace najdeš zde v kalendáři.
27.05.08 13:12:39 pavel – burza
všichni píšete o nedělních burzách v Praze,ale kde se konají nenapíšete nikdo!
14.05.08 11:48:08 mirielll® – lipli:
Tam, kde betty je chovají na velkoprodej (asie apod)....je maji v placatých láhvích od rumu (takové ty malé placatky). a zenská kazdy den hadicí leje vodu (ani se to necisti). Bezne se prodavaji ve sklenicich..hranata kostka se zrcatkem. Taky by mohli dat vsechny do jednoho akvarka, by zakaznici meli podivanou :) :)

Jinak na Cernaku je to ubohost (ve srovnani s jinejma akvaprodejnama)
14.05.08 09:31:52 lipli® – Re: Utahraptor
No stejně to není ideální když jsou vedle sebe.
14.05.08 09:31:14 lipli® – Re: Nobody
Více druhů a několik velikostí.
14.05.08 05:52:57 Utahraptor® – Re: lipli
No vzhledem k tomu, že bojovnice nepotřebujou vzduchování a obvykle se prodávají v obchodech v plastových kelímkách, tak je taková samostatná kostka docela luxus :)
13.05.08 22:38:20 Nobody® – Re: lipli
"Mají i několik velikostí ancistusů."

Tak tímto jste mě dostala. smich
Kdyby měli více druhů....?dobře,ale velikost?Ti malí Vám dorostou! smich
13.05.08 14:55:54 lipli® – Dobrá akvaristika
Bohužel s ní nemá dobré zkušenosti. Mám objednané sekavce a už je to 14 a pan majitel se neozval. Tak jsem tam zašla a zjistila že ztratil moje číslo. Znovna jsem dala číslo a opět je to 14 dní a nikdo se neozývá. Docela dobrý zkušenosti mám s akvaristikou na ládní, docela dobrý velký výběr ryb(zajímavý druh ancistruse, kterého jsem jinde nepotkala). Jediná věc, která dojem ničí jsou samečci bojovnice v malých kostkách bez vzduchování. Jinak mi hornbach ČM mi nepřišel tak hroznej. Prodavači věděli když jsem se zeptala a rybky vypadali zdravě. Mají i několik velikostí ancistusů.
13.05.08 11:13:13 Paul Ramon® – Re: Vlado
V tomto největším PetCentru na okraji Horních Počernic jsem se byl podívat - prostor je opravdu veliký. Mají tam velký výběr krmiv...co značka, to jeden regál. Co se týče samotné akvaristiky - výběru ryb, potažmo rostlin, je to podobné jako v ostatních petcentrech, možná o trochu větší. Jinak je to tam malinko zařízený jako petcentrum na ČM - mají tam i neprodejné zvířata (želvy, papoušky atd.) Takže trochu taková Zoo. Shrnutí - je to defacto klasický petcentrum, akorát několikrát větší.
Čeho je tam určitě větší výběr, jsou takové ty potvory jako pavouci, štíři, scinkové a žáby, který vypadají jako hovna :-) A také velký výběr hlodavců....
13.05.08 10:35:57 Vlado – zkušenosti s prodejnou
Máte někdo zkušenosti s novou prodejnou (údajně nejlepší a největší) otevřenou v Horních Počernicích? Centrála Pet Center Horní Počernice. 1 900 m2 prodejní plochy. Podle obrázků na internetu vypadá dost dobře.Ale skuste si vyhledat na internetu zoozajac,taková akvaristika tady nikdy nebude.
12.05.08 21:44:42 mirielll®
ja nakupuju rybicky v Hostivari, dole pod Intersparem...

nebo na Grosi, P10
12.05.08 21:27:29 Tomm® – Re: Lorsson
Jj, to bylo štěstí smich smich
12.05.08 21:24:39 Lorsson® – Re: Tomm
Jeste ji podekuj, ze ji nevypadly v aute ;-)
12.05.08 21:09:56 Tomm®
Tak jsem byl dneska navštívit akvaristiku na Nuselské. Kdo sháníte nějaké rostliny mají nové zboží a docela dobrý výběr. Myslím, že je to v současné době jedna znejlepších akvaristik na P-4. A teď něco pro zasmání:
Zakoupil jsem maražené nítěnky a dal jsem je manželce v autě, jelikož jsem řídil. Poté jsem garážoval auto a manželka šla domů. Šel jsem čistit akva a když jsem dočistil vzpomněl jsem si na nítěnky. Oba jsme hledali a nítěnky nikde. Šel jsem do auta a čekal jsem, jak mi pěkně po sedačce potečou nítěnky, ale ty nikde. Vyšel jsem před barák a tam na zemi noviny a co v nich nebylo? Tři naprosto rozteklé pytlíky nítěnek, byly asi 2 hodiny na sluníčku a hned putovaly do popelnice. Takže, když moje milá vystupovala z auta, tak jí vypadly na zem. smich smich smich No, můžu se na ní zlobit? ne
15.01.08 00:11:47 irča®
Docela dobrej dojem na mě udělalo Petcentrum na Slávii v Tescu, milí prodavači, ktří jsou zjevně i akvaristi:) Mám od nich hafo rybek a jsou čilé a spokojené ano .
Pet centrum na Chodově je děs běs, přinesla jsem si od nich krupici tone .
A zverimex na spořilově je fajn palec

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 11.10.08 17:51:13 • 0.511 s