já krmim Sera flora vipan JBLko.a někdy dám tetramin ale tetra a sera je vlastně uplně stejný když se to tak vedme v kvalitě.
17.08.08 11:36:42 Razbora® – Je to fuk
Je to úplne jedno. Ja dávam obidve značky a jedia všetko.
ja doporučuji dajanapet nejvíc se mi osvedčilo dajanapet color . tenkrat sem skousel lon ale ten rybycky nezraly
ja krmim tetra a ryby sou asi spokojeny ale lon ten mi vubec nezaly ale řekl bych že tetra a sera sou skoro stejny ale jinej nazev
Sera , Hikari , Sak odzkoušeno na vlastní odchovně a můžu doporučit . Tetra - nikdy jsem nezkoušel tak nevím,nezapomínejte na živou potravu
21.03.07 08:12:15 bublajs
zapomel jsem dodat ze vipan pouzivam jako zakladni krmivo cca 15 let a krmil sem tim akary ,kanciky, skalary, cichavce, zivorodky,tetry a nevim co jeste se mi tu obevilo

dokonce krmivo ktere bylo 2 roky prosle nevytvarelo problem - to ale zpusobilo hlavne dobre skladovani. 10l kybl mi vydrzel 5let a to sem rozdaval kde komu

21.03.07 08:04:06 bublajs
mensi rybky lze i dlouhodobe krmit vipanem od sery a budou v dobre kondici , budou krasne vybarvene a dozijou se pozehnaneho veku

) tetru sem parkrat testoval jen jako dalsi krmeni a nejak sem mel dycky pocit, ze jim ta sera vic smakuje

urcite se najde najde nekdo opacneho nazoru

já použivám SERA a JBL
Já mám radši tetru než seruale je to jedno
13.02.07 09:03:24 Potkan® – oboje
já taky kupuji tetru nebo seru,obojí se mi osvědčilo,rybám to chutná a nekalí to vodu.
13.02.07 08:20:56 ® – pestrost
Je jedno, od jaké firmy nakoupíte krmení. Důležité ale je, to střídat. Tzn. nejenom vločky, ale také třeba sušené přírodní (moskyt, ...), mražené přírodní (patentky, ...), granule, vločky s řasou apod.
13.02.07 08:06:13 Xantis® – krmení
tetra i sera jsou dobré,já to střídám,jak vločky,tak granulky,tablety i chipsy pro pancéřníčky.
S tím bych si hlavu nelámal. Obě jsou to zavedené značky. Tetra má snad delší tradici ve výrobě krmiv pro akvarijní rybky.Hlavně zvolit krmivo dle druhu rybek a nekrmit stále třeba jen vločkami.
Prosím poraďte Sera nebo Tetra nebo Dajana nebo Lon nebo Hikari nebo ...
13.02.07 07:53:39 lukyn® – Krmení TETRA nebo SERA co doporučíte
Prosím poraťte Sera nebo Tetra