11 • 28 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Krmení » Názory a rady ohledně krmení » Kolik krmení? » Přidat novou reakci 

Kolik krmení? Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   6585 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
03.01.07 23:53:09 moribundus® – neprasknou?
Ja krmim, vzdycky jen spetku, ale v ten moment se Dania zmeni na pirane, takovej fofr jsem necekal.Delaj kolem toho takovej cirkus, ze i na neonky neco zbyde, ale zkousel jsem jim dat za dve hodiny jeste trochu a zbodly to stejne hladove. behem dvou minut nezbude nikdy nic.

otazka: mam je krmit vic nez trikrat denne stejnou davkou jako do ted, nebo staci trikrat a dat jim vic? Nebo je mam nechat jak je to ted?
20.12.06 11:40:32 Xantis® – dnové ryby
já krmím pancéřníčky vipachipsem od sery,ale jen večer,dám trochu granulí a vipachips.
19.12.06 22:16:13 Sidonius – To Rybouš
Rybouš: "...příští měsíc, až dostanu kapesný, hodlám koupit další krmivo..."
Fajn, aspoň trošku do té doby vytráví! potlesk
19.12.06 22:14:20 ježek® – krmení
pro ancistrusy a panceřníčky dávám tablety až v noci,kdy se nesvítí.Párkrát jsem to vyzkoušel-"denní" ryby už nejsou tak aktivní,a ti ze spodu tablety našli a pěkně si pochutnávali potlesk
19.12.06 22:08:42 ►MICUS◄® – Rybous
Krmit tak, aby to sežraly za pár minut.
19.12.06 21:57:29 Rybous® – příští měsíc
příští měsí až dostanu kapesný hodlám kupit další krmivo ahoj
19.12.06 21:39:23 Norton® – krmení
tak třeba zkus talety, já občas, tak ob den dám půl tablety tetra tabimin, to se parmičky můžou utlouct, nebo trochu granulí, tablety klenou ke dnu a tam si je rybky najdou, ty od tetry se rozpouší pomaleji, než tablety od DAJANA pet. Čím krmíš normálně, jen vločkami? je dorbé krmení střídat. Co jaká rybka obvykle dlabe zjisti třeba tady v atlasu ryb. To střídání je fakt potřeba, však Tobě by se také přejedl každý den řízek...
19.12.06 21:18:22 Rybous® – gh
jenomže dania který plavou na hladině to vždy sežerou a už se nedostane na parmičky,razbory,cichavce a ancistruse ahoj
19.12.06 19:59:25 Norton® – tak, tak
katunka má pravdu, raději méně víckrát! Doporučuji přečíst rubriky rad třeba tady na rybičkách. Ryby vypadají hladově skoro vždy...
19.12.06 19:37:04 katunka® – krmení
V lžičkách coze ? Já beru špetku vloček mezi prsty...
19.12.06 18:58:37 Rybous® – Kolik krmení
prosím vás kolik mám krmit pro 23 ryb myslim v kávových žičkách ještě pište jestli mají být vrchovaté nebo ne mám pocit že mají pořád hlad ahoj

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 07:53:44 • 0.981 s