Pravidla pro příspěvky: Veďte věcnou diskuzi, která řeší problém vznesený v prvním příspěvku tématu. Příspěvky, které mají nulovou nebo minimální hodnotu budou označeny jako off-topic a za tři dny dojde k jejich automatickému smazání. Ve fóru je zakázáno používat výrazy, které uráží, napadají, zesměšňují nebo jakkoli jinak pobuřují ostatní uživatele, správce nebo redaktory a jejich zvířecí miláčky. Jedná se například o výrazy typu „podvraťák, zrůda, prase, smeták, bastard, chcípák, ohava, ohyzda, šereda“ a jim podobné. Nepoužívejte CAPS LOCK, neboli nepište vše velkými písmeny. Pište spisovnou češtinou, vyvarujte se záměrného komolení jazyka. Inzeráty patří do sekce Inzeráty, akce do sekce Akce a odkazy do sekce Odkazy, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat nebo označit jako OT jakékoli příspěvky, které porušují výše uvedená pravidla.
Reagujete na tyto příspěvky
harpunar napsal: objevila cca po dvou létech v nádrži a taky jsem z počátku koukal co je to za vetřelec,ale nakonec se mi to začalo líbit!!! Ten šutr vypadal jako dalmatin po onemocnění červenkou!!!!Jinak -byl to šutr s říčky Ondřejnice,kousek pod mou chatou na Hukvaldech.Asi se vrhnu na Aqua design a budu pěstovat červenou řasu!!!!
Ja bych mel urcite zájem

Ahoj, pokud ještě někdo z vás sháníte tuto řasu, mohu vám ji sehnat. Známá ji má plné akvárium a je z ní nešťastná.
31.12.11 21:57:38 harpunar – gringo-ta řasa se na tom šutru
objevila cca po dvou létech v nádrži a taky jsem z počátku koukal co je to za vetřelec,ale nakonec se mi to začalo líbit!!! Ten šutr vypadal jako dalmatin po onemocnění červenkou!!!!Jinak -byl to šutr s říčky Ondřejnice,kousek pod mou chatou na Hukvaldech.Asi se vrhnu na Aqua design a budu pěstovat červenou řasu!!!!
31.12.11 20:07:51 gringo® – Re: harpunar
Já jsem jeden kámen posílal scorpion075, tak jsem zvědav, jestli se řasa uchytí v jiných podmínkách
31.12.11 19:45:32 harpunar – Chlapi já jsem před pár dny předělával nádrž
a na dvou kamenech mám tu červenou řasu.Takže kdo by jeden šutr chtěl,tak si pro něj příjďte a nebo vám ho pošlu za poštovné. Jsem s Ostravy.
31.12.11 17:13:10 Usine – Re: Johan
Tak sem ji v akváriu našel taky.
Díky za odkaz. Gringa jsem kontaktoval, tak uvidíme. Samozřejmně pokud někdo bude mít další tip kde tuto řasu získat tak sem s tím.

no a problém je odhalený
13.12.11 10:19:03 gringo® – Re: TomasOxx
Ani nemohla být na kořeni. Máchal se v 250L akva, které bylo ve stěně před tímhle a ještě krátce. V něm řasa nebyla

Fotka tohoto akvária, ale bez kořenu
12.12.11 23:15:27 O.Tom® – Re: deCORF.OBRAEN
jo no, rasa u gringa je nadherna. Dostal jsem od nej drevo do akvaria, ale bohuzel na nem zadne zarodky teto rasy nejsou

12.12.11 21:03:22 scorpion075® – Hildebrandia rivularis - červená řasa
Ctěl bych požádat, kdo je majitelem této vyjímečné řasy v našich akváriích, o poskytnutí vzorku. Nebo pokud má někdo jiný nápad jak si naočkovat akva touto řasou.
Návrat do fóra bez přidání nové reakce