14 • 32 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » Gupka (paví oko) - rozmnožování » Přidat novou reakci 

Gupka (paví oko) - rozmnožování Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   5517 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
22.10.08 10:02:13 Mobbydick® – Re: kiwik22
díky
22.10.08 09:55:03 kiwik22® – Re: Mobbydick
26 28 je si myslim idealna
22.10.08 07:36:33 Mobbydick® – teplota
Jak je to s teplotou vody při odchovu plůdku pavích ok? dík za radu
21.10.08 21:52:56 kiwik22® – Re: Petr007
tak to urcite neni pravda...zeked su v akva lenpavi oka tak poter prezije...samicka co rodi ich nezere,ale ostatne rybky ich beru ako potravu.prezije len par jedincov ktore sa stihnu schovat...a aj ty pokial nieje zarastene akva sa stavaju casto koristou... ;-)
21.10.08 21:41:41 Polux® – Re: Petr007
Tak ja mel pavi oka skrmovani pro tercovce jako spestreni potravy.A kdyz sem tam rost nedal tak prezili max 2 pavi oka ja si to nevymejslim fakt.
21.10.08 21:34:44 Petr007®
Já se setkal jen stím že paví oko po narození zemřelo tak ostatní paví ka znej okousali ploutve a nechali ho na dně.
21.10.08 21:33:51 Petr007® – nesmysl
Polux paví oka svůj potěr nežerou leda když jsou vynervovany ale jestli se dodrží to co má a sou v akvariu jen paví oka tak určitě potěr přežije
21.10.08 21:27:40 Polux® – Re: ustavprochore
HAHA Pavi ocka zerou poter pokazdy podle mejch zkusenosti !
21.10.08 21:14:57 ustavprochore® – Re: Leon
Podle mých zkušeností rodí většinou navečer nebo k ránu, začne si hledat nějaké klidnější místečko v akva, kde by mohla porodit :-)

Pokud je máš ve společenském a nepřiliš zarostlém akva, a přesto chceš potěr odchovat, vol spíš tu porodničku. Rošt není potřeba, paví oka žerou potěr jen výjimečně nebo vůbec ;-)
21.10.08 21:06:09 Polux® – Re: Leon
Ma hranaty bricho ( to jak ma nafouklej pupek a roztazeny zebra tak se ji po delce bricha udelaj hrany)A u ritni ploutve ma p**** tam se udela cerna tecka jako ze jima pootevrenou.Kdyz si je chces nechat prelov do porodnicky s rostem jestli ne tak to neres oni sezerou a mizive mnozstvi prezije kdyz se schovaji.Pro urychleni porodu zvihni o neco teplotu v akva
21.10.08 20:51:50 Leon®
Chtel bych se zeptat asi stupidne ale jak poznam presnou dobu porodu? myslim jako jak poznam na samici ze se to blizi? ma naky specialni chovani?
21.10.08 19:35:42 Petr007® – Ahoj
no já sem měl paví oka z bojovnicí a vše v poho ale z krevetama nemam zkusenost
12.10.08 15:29:50 gupenka – ehh....
eeeh...no ja by som sa chcela spytat ci by mohli byt gupky v jednom aq :-) hmm s bojovnicou a krevetami...teda skor ci by mohli byt krevety s bojovnicou? potlesk
14.08.08 15:09:41 ustavprochore® – Re: Aja
Ajo, teď vážně, zkuste to znova! Jestli má jít opravdu o gupku, tak je to živorodka = rodí malinkaté živé rybičky. ;-) Péče standardní - filtrovat, krmit několikrát denně menší dávky (prachové krmivo, apod.), udržovat nádrž v čistotě, akva bez predátorů.
12.07.08 19:11:16 Arya®
Ja sa divim tiež!!!
Som to neočakavala..je pravda, že som naschval kupila rastlinu, ktorú som umiestnila pred filtrom a je velmi husta..tým padom tam porodila a nič tam nevidim. Ale dnes som ostala velmi prekvapena..lebo je dost velka. 0,7mm je moc malé - pomilila som sa. Skor je velka tých 0,7 cm - 1cm a je hrozne zlatá!!!! hop
Jediný problém je, že keď prežili viacerí..tak budem mať za chvilu prerybnené akvárium..a je mi ich luto davať do obchodu :-( z jednej strany by našli nový domov ale z druhej v obchode ich majú moc nadžgatých v jednom akváriu.
Kto chce Guuupky? ;-)
12.07.08 17:23:47 Yirka® – Re: Arya
Nejde mi do hlavy ta velikost. 0,7mm až 1 cm? To první číslo je ještě před narozením, to druhé znamená že už je nějaký čas na světě. Ale jestli má 0,7cm až 1 cm tak platí to druhé a divil bych se, kdyby přežila jen jedna. Myslím, že při troše trpělivosti jich ještě pár najdeš. :-)
12.07.08 16:31:17 Arya®
Idem im to hned dat!!
Ale hovoril si aj minivločky...tak im to zajtra dokúpim. Objavila jedna, dúfam zajtra objavim ďalšie!!!! hop
Dakuuuujem ;-) a dufam aj tvoje pekne rastu!
12.07.08 16:18:27 scryc®
nic jim neudelaj, ja je mam taky pohromade s gupkama a mam tam i sumecky a jsou vsichni krmim je jen minivlockama nebo tam hodim tabletku a prckove poziraj ty drobky a bohate jim to staci. :-)
12.07.08 16:07:20 Arya® – Malinka Guuupka!!!
Ahojte, chcela som sa poradiť. Dnes ráno som zbadala malinkatú krásnu malú Gupku..bude mať asi 0,7mm-1cm, jednoducho je to novorodenec. V akváriu mám teraz len pavie oká. Môžem ju nechať v akváriu alebo ju mám oddeliť a dať inde pokiaľ nebude väčšia. Ostatné by ju nemali spapť však?
Okrem iného aký pokrm jej mám kúpiť? Ako malá čo vôbec je?
18.06.08 20:36:24 pato22
a ony sa kde vytieraju

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 08:23:37 • 0.928 s