Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
Nejste přihlášen - přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Akvaristické fórum

Zpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Růst ryb » Přidat novou reakci 

Při citování původního příspěvku zdůrazněte pouze konkrétní pojmy nebo věty. Necitujte celý příspěvek !
Růst ryb Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :stydim: :hop: :pivo: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG, GIF nebo PNG)
Platné antiSPAMové číslo:   5972 Opište antiSPAMové číslo:

Pravidla pro příspěvky: Veďte věcnou diskuzi, která řeší problém vznesený v prvním příspěvku tématu. Příspěvky, které mají nulovou nebo minimální hodnotu budou označeny jako off-topic a za tři dny dojde k jejich automatickému smazání. Ve fóru je zakázáno používat výrazy, které uráží, napadají, zesměšňují nebo jakkoli jinak pobuřují ostatní uživatele, správce nebo redaktory a jejich zvířecí miláčky. Jedná se například o výrazy typu „podvraťák, zrůda, prase, smeták, bastard, chcípák, ohava, ohyzda, šereda“ a jim podobné. Nepoužívejte CAPS LOCK, neboli nepište vše velkými písmeny. Pište spisovnou češtinou, vyvarujte se záměrného komolení jazyka. Inzeráty patří do sekce Inzeráty, akce do sekce Akce a odkazy do sekce Odkazy, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat nebo označit jako OT jakékoli příspěvky, které porušují výše uvedená pravidla.

Reagujete na tyto příspěvky
12.04.13 19:14:02 Raeda® – Re: RadekH1
Já jsem špatně pochopil, že on to špatně pochopil. To je už jedno nebudem tu spamovat. ahoj
12.04.13 19:12:10 RadekH1® – Re: Raeda
Já si myslím, že si to špatně pochopil ;-)
Hlavně podle tvé první reakce tak soudím.
12.04.13 19:10:38 Raeda® – Re: Yirka
říkáš to jen proto, že kdybych měl akvárium s mini delfínama, tak bys žárlil :-P
12.04.13 16:22:36 Yirka® – Re: Raeda
OT - Ale kuš, ty brepto :-)
12.04.13 15:38:05 Raeda® – Re: Yirka
O čem to mluvíš? Já nic úmyslně nezapříčinil a právě proto jsem se ptal, takže tady nedělej frejera. tone
A neber hned všechno vážně.
12.04.13 08:10:22 Yirka® – Re: Raeda
Ještě že to nenapdalo tvé rodiče. Mohls být malý, menší, prostě nejmenší trpaslíček - akvarista ;-) .
11.04.13 22:57:11 MichoCZ® – Re: Raeda
Pokud ryba neroste je něco špatně asi. Tak jako u lidí. Občas někdo neroste a většinou to je nějaká porucha. A bohužel se tito lidé nedožívají často moc vysokého věku. To samé bohužel čeká asi ty tvoje.
11.04.13 22:51:35 Raeda®
A k tomu mě napadlo - vadí vlastně těm rybám, že nerostou? Takhle bych mohl chovat v akváriu i miniaturní žraloky s delfínama a prostoru by tam měli dost :)
11.04.13 22:38:08 MichoCZ® – Re: Raeda
To je málo celkem. Mám domluvené krvavé tetry a už prý mají cca 3cm. Zatím jsem je neviděl, ale těším se. Tetry si živého dají obzvlášť rádi.
11.04.13 22:06:31 vondr001® – Re: Raeda
To už asi nevyrostou.
Ale třeba pro příště... celkově zajistit rybám dobré podmínky. Pravidelné výměny vody, odkalování, vhodná velikost nádrže (dle druhu ryb), přiměřený počet ryb. Vhodné je přidat občas rašelinový výluh, nebo listy mandlovníku mořského, nebo olšové šišky,... Důležitá je kvalitní a pestrá strava, občas přidat vitamíny. (prostě základ) :-) (U tebe jde asi hlavně o to jednotvárné krmení)
11.04.13 21:49:35 Raeda®
Od doby, co jsem tohle zakládal, jsem si akvárko znovuzaložil - bude to snad skoro rok - pořídil jsem si tam pár teter krvavejch, ale za tu dobu mi vůbec nevyrostli. pořád měří tak 2,5 cm což je málo. Jak mám teda docílit toho aby začali růst? Mám tedy častěji měnit vodu? Nebo koupit nějaký přípravky? Nebo je chyba v krmivu? (Protože teď moc nekrmím, max vločky) Akvárko mám na ně dost velký a voda z vodovodu by pro to měla být ideální. Ale nic jsem netestoval. Napadá mě jen to že bych měl častěji měnit vodu, jinak nevím.
11.04.13 15:05:39 Jupí® – Re: Kadla
No dva (či dvě nevím nepoznala jsem to ) A čtyři jsem darovala , nevím zda žijí musím se optat :-D
11.04.13 14:41:29 Kadla – Re: Jupí
A taky pošli? Ti moji vypadali zpočátku všichni stejně, byli k světu a ti dva rostou pěkně, už jsou z nich macci. Taky se mi moc líbili, jsou to moje oblíbené rybky. Achjo...
11.04.13 14:37:36 Jupí® – Re: Wendy2
asi tak nějak ... smutné , ale já je měla ze zverimexu (tam už nejdu , jsou divný ) s měla jsem to čekat , protože nevypadali moc extra , ale já měla takovou radost že sem je našla ..
11.04.13 14:37:32 Kadla – Re: Wendy2
Hm, to není moc optimistické... Bohužel už mě taky napadlo, že bude asi brzo po ní. Ona taky nevypadá, že by jí něco bylo a dokud byli všichni stejně velcí, byli v pohodě. :-(
11.04.13 14:29:46 Wendy2® – Re: Kadla
takhle mi odešli čichavci gold, samci kupovaní na burze v Brně, sice žrali, plavali, na první pohled nic zvláštního, ale stranili se o něco větším samicím, schovávali se v kytkách a po dvou měsících jsou oba pryč
11.04.13 14:22:17 Jupí® – Re: Kadla
Napadá mě možná nějaký parazit , ale nejsem tak zkušená . Já to tak měla u kříženců medových , někteří povyrostli , někteří vůbec ... Nevím proč.
11.04.13 14:05:12 Kadla – Proč čichavec neroste?
Dobrý den, mám jeden dotaz. Pořídili jsme si 3 čichavce modré, všichni byli v té době asi 3 cm dlouzí. Máme je asi měsíc a půl. Dva z nich za tu dobu výrazně vyrostli, třetí mi připadá pořád stejný (nebo spíš stejná, je to samička). Ti dva velcí (asi to budou samci) ji dost prohánějí, takže poslední dobou nejčastěji visí v koutě schovaná v rostlinách. Zdá se mi hubená, asi se moc nenažere, ale na krmení připlave pokaždé a žere, dokud ji ti větší zase neodeženou. Je to normální? Dá se jí nějak pomoct? Akvárko má 180 l.
31.01.12 12:14:36 LiborSprysl® – Re: georgeczk2
Hladová ryba, zdravá ryba...no možná, i když to jistě neplatí vždy. Ovšem může to tak být v okrasném akváriu, kde nemíníte ryby odchovávat. Chcete-li ryby množit, je to nesmysl. "Žiletky" se vám prostě třít nebudou i kdyby byly sebezdravější a živorodky mladé vyžerou do jedné.
31.01.12 00:43:38 hawok® – Re: PVC
mam zkusenost s chipsama tropical sinking wafers a tropical algae w.
Rostline, ryby zerou, nekali, nerozpadava se, sneci to moc nechou. To same ty ruhe, trnovci se muzou utouct.
Ale celkove raci krmim mrazenym a SAKem, krmivo na me pusobi nejak umele. Jak to hodit do sklenky s vodou, tak chips nabobtna a muzu tyden nechat a nic se stim nedeje. Vypada to jak kosmicke jidlo:-D Ale jinak spokojenost na cenu i to jak to ryby zerou.

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

© RYBICKY.NET - http://rybicky.net/forum/novareakce/17096?c=354986