Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
Nejste přihlášen - přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Akvaristické fórum

Zpět na obsah sekce Fórum » Technika » Vzduchovací motorek » Přidat novou reakci 

Vzduchovací motorek Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :stydim: :hop: :pivo: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG, GIF nebo PNG)
Platné antiSPAMové číslo:   8111 Opište antiSPAMové číslo:

Pravidla pro příspěvky: Veďte věcnou diskuzi, která řeší problém vznesený v prvním příspěvku tématu. Příspěvky, které mají nulovou nebo minimální hodnotu budou označeny jako off-topic a za tři dny dojde k jejich automatickému smazání. Ve fóru je zakázáno používat výrazy, které uráží, napadají, zesměšňují nebo jakkoli jinak pobuřují ostatní uživatele, správce nebo redaktory a jejich zvířecí miláčky. Jedná se například o výrazy typu „podvraťák, zrůda, prase, smeták, bastard, chcípák, ohava, ohyzda, šereda“ a jim podobné. Nepoužívejte CAPS LOCK, neboli nepište vše velkými písmeny. Pište spisovnou češtinou, vyvarujte se záměrného komolení jazyka. Inzeráty patří do sekce Inzeráty, akce do sekce Akce a odkazy do sekce Odkazy, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat nebo označit jako OT jakékoli příspěvky, které porušují výše uvedená pravidla.

Reagujete na tyto příspěvky
03.05.13 19:31:40 amrtin® – motorek za pát šupů od číňanů
Nedá mi to,abych trochu nerozvířil toto téma:koupil jsem(spíš ze zvědavosti)na ebay za cca 90,-kč takovej miniaturní motorek (http://www.ebay.ie/itm/281093868736?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649).Po zapnutí naprázdno vrčel jak rozzuřená doga,po přidání zátěže už to bylo lepší,ale pořád se u toho nedalo spát.Tak jsem začal vymýšlet jak jej ztišit.Dokonce jsem na něj vyrobil takovou krabičku vystlanou molitanem:bez účinku.Pak přišlo na řadu jeho rozebrání:jeden ze šroubků byl volný a dotáhnout nešel-praskl jeho držák,tak jsem použil jiné delší vruty a pořádně dotáhl.Trochu se ztišil,ale né moc.Tak znova rozebrat a mezi magnety nalepil (na každý) normální bílou papírovou samolepku.Nepatrně se snížil výkon(ale vzhledem k tomu že jej mám momentálně jako nouzové probublávání kýblu s rybkama po prasklém akva,tak to nevadí).Ale zato o něm skoro nevím!Prostě kam se hrabe nějakejch 39db motorku Schego! :) X-)
Pozor!Pokud by toto chtěl aplikovat někdo další,tak po otevření motorku pod proudem je tam živé síť.napětí 230V!
28.02.13 17:41:28 jitkaS®
Já mám už tři roky seru se dvěma vývody a je stále tichá a bez problémů potlesk . Vůbec se nadá srovnat třeba s oxyboostem- výrobce asi aquael. Tam mi po dvouch týdnech provozu popraskal kryt a pak se úplně rozpadl, sice mi ho vyreklamovali , ale u nového zase nefunguje regulace a hlučný je taky dost.
28.02.13 17:08:45 Ad@m® – Skúsenosť - vzduchovacie motorčeky Hailea
Ako nové sú tiché, časom strácajú výkon a sú hlučné.
28.02.13 13:11:51 MAR® – Re: Treeman
Koukni tady: http://www.zoonet.cz/akvaristika-a-teraristika-akvarijni-technika-kompresory/n-5%2c84%2c0%2c39%2c261

Koupil jsem si taky Schego a je to opravdu paráda, jak je tichý.
27.02.13 11:19:33 Haimdol® – Re: Treeman
Taktéž můžu potvrdit. Eheimy patří spolu s kompresorky Schego k nejtižším na trhu.
27.02.13 11:14:11 Treeman® – Re: Dufi
Dufi napsal: Já mám doma Eheimy a Tetru - Tetra je naprosto příšerná, hlučná, vibruje, o Eheimu člověk neví..

Toto tvrzení "o Eheimu člověk neví.." mohu potvrdit.
Jelikož sem si vyjednal zápůjčku komplet řady Eheim air pump a sem překvapen
opravdu sou velice tiché a to i v noci bez vedlejších ruchů nejhlučnější sou bublinky které vycházejí pod vodou z hadičky:-) takže moje volba bude jasná model 2-stovka.
21.02.13 20:20:14 Dufi®
Já mám doma Eheimy a Tetru - Tetra je naprosto příšerná, hlučná, vibruje, o Eheimu člověk neví..
21.02.13 19:54:16 DrChila® – Re: romant
se lepšim to víš:-D děkuji za pochvalu:-D ale stim zase odhlučněnim se to nesmí přehánět:-D já sem tam jednou hodil oblečení nějaké fleshovou mikinu a když sem jí vyndal měl sem jí kvalině zahřátou.
21.02.13 19:52:40 DrChila® – Re: kofejn
A co beton ten by nepomohl? :-D Tak nejhorší to bylo za stara... kolikrát to neskutečně vybrovalo ačkoliv bratránek měl venku vzduchovací motůrek zavěšenej ve vzduchu na provázku přes okno dírou to šlo dovnitř stejně ty vybrace se šířili hadičkou:-D
21.02.13 19:43:59 kofejn® – Re: DrChila
Vzduchovadlo mám v šuplíku pro strýčka příhodu. Mám ho do léčící nádrže. Se starým strojem na obrázku se to nedá srovnat, ten jsem slyšel přes dvoje zavřené dveře a to byl na sedviči z 12mm polyuretanu a 30mm molitanu.
21.02.13 19:25:03 romant® – Re: DrChila
Po dlouhý době od tebe čtu smysluplnej příspěvek. To odhlučnění, třeba i tak jednoduše, jak jsi popsal, to je řekl bych řešení stávající diskuse. ;-)
21.02.13 19:22:36 DrChila® – Re: kofejn
já mám seru ve skříni a slyšet neni maximálně bublání:)
teda samozřejmost je to že je na tričku nebo co to tam je aby nevybroval
21.02.13 19:16:51 kofejn® – Re: Treeman
Prodavačky v obchodě mi pustily tenhle a Sera Air 110plus a přišel mi tišší ten od Sery. Tak jsem ho koupil. Ale v obchodě bylo velké hlukové pozadí, rozhodování bylo těžké.
Doma samozřejmě slyšet je. Čím víc je uškrcený, tím je to lepší.
21.02.13 18:52:15 Yirka® – Re: DrChila
Raději nepiš o něčem co neznáš. Vypovídá to spíše o tobě. Schego je velmi tradiční německá firma.
21.02.13 18:49:01 Yirka® – Re: DrChila
To, že neznáš značku Schego, rozhodně neznamená, že je neznámá či nekvalitní. hmm
21.02.13 18:00:20 DrChila® – Re: Treeman
No bejt tebou tak kupuju značky co jsou známé například ta sera je ještě levnější a slyšet skoro vůbec není... nebo eheim.
21.02.13 17:57:58 Treeman® – Má někdo zkušenost
Zdravím má někdo zkušenost s tímhle motůrkem
http://www.akvarista.cz/web/shop/item-312
hledám velice tichý motůrek:-(
22.01.13 10:21:59 toni® – Re: DrChila
co takhle tento....je to obchod ktery vlastni cech a dostupne vsude..marina je strasne ticha,sama ji mam,je 50,75,100 a 200 a ta 200ovka ma dva samostatne vyvody.. http://www.zooshop-eu.de/zsp3698-luftpumpen-marina-200.php
21.01.13 13:25:01 DrChila® – Re: seic
no já chci eheim 200.. 2 vývody po 100l/h ale nevim jak to bude hlučný a tak tak váhám. Protože někdy potřebuju vzduchu víc než teď mám a pak když to někde vohulim tak jinde to nejede
21.01.13 12:57:00 seic® – Re: Origami
- mam vyzkouseny jak 110, tak 275
- prozatim nejlepsi vzduch. motorky za dobrou cenu, co mi prosly rukama palec

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

© RYBICKY.NET - http://rybicky.net/forum/novareakce/15631?o=420621