4 • 14 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Voda, přípravky na úpravu a testy » kompletní výměna vody » Přidat novou reakci 

kompletní výměna vody Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   8113 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
17.03.06 15:30:35 Kamčatka – Voda
Uplně souhlasím s Killerem já akvárko neboli vodu měním tak rok a půl a občas něco odpumpuju mě se voda moc nekazí takže,,,,,,,,, ;-)
16.03.06 21:56:08 Killer – čištění
uplně stačí když budeš odkalovat dno a částečně měnit vodu a čistit filtr...filtr čisti ve vodě upuštěné z akva,abysis nezahubil bakerie ve filtru
16.03.06 20:44:48 Tonda – čištění
Bychtě chtěl vidět jak by ses stím sr** každých půl roku ;-)
16.03.06 17:31:00 Jana – voda
Souhlasím, néééé!
16.03.06 17:18:11 xkymi
Vubec ne!!!!!!!!!
16.03.06 15:55:26 MaM – kompletní výměna vody
Ahoj lidi,mám takovej dotaz. Je dobré jednou za půl roku nebo za rok vyměnit vodu v celém akva,proprat kamínky,dekoraci a tak? Děkuji

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 06:31:54 • 0.958 s