18 • 36 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Voda, přípravky na úpravu a testy » tvrdá voda » Přidat novou reakci 

tvrdá voda Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   4752 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
19.03.06 09:34:51 Libi – ...
Máme v akvárku dva kořeny a voda je jantarová přesně jak popisuješ. I když jsme je vyvařili atd. Ten druhý kořen jsme tam dali pár dní tomu,zkusím za pár dnů znovu změřit tvrdost vody a uvidíme,třeba už bude měkčí. Ale díky moc za radu :-)
18.03.06 22:31:44 B.L. – Jantarová voda
Jestli ti nevadí že bude zbarvená voda....Mě se to naopak moc líbí když je jantarově zbarvená,zářivkou osvětlená a ještě v tom neonky...krásně v tmavé vodě vyniknou :-O Prostě nádhera...
18.03.06 20:03:08 iřik – tvrdost
Dik,před 14 dny sem jeden koupil,ale celý týden sem ho mněl namočený a dvakrat za den sem vymněnil vodu (horkou)doufam že to bude stačit!?
18.03.06 18:24:58 B.L. – Můžeš použít kořen
Dřevo prej změkčuje a je po něm i kyselejší voda,jenže kořen se musí koupit .Joo... pradědeček si dělal po domácku kořeny do akvárka.Dřevo bylo bukové.Máme je doteď .Musí se ale vydezinfikovat,to je jasný.A ještě než se dá do nádrže tak spařit vodou a nechat ho v ní několik hodin až dní,dokonce měsíců.Na dezinfikaci používal modrou skalici. ;-) Můžeš to zkusit.
18.03.06 15:13:01 Libi – tvrdá voda
Koupila jsem si test na tvrdost vody a zjistila jsem že máme velmi tvrdou vodu. Nevíte někdo prosím jakým přípravkem ji změkčit,nemyslím teď koupený přípravek,ale něco co bych našla i doma.Díky moc :-(

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 08:28:31 • 1.013 s