Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
Nejste přihlášen - přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Akvaristické fórum

Zpět na obsah sekce Fórum » Obchody » Kamenné » Zřizování nového obchodu - ZOO Braník » Přidat novou reakci 

Při citování původního příspěvku zdůrazněte pouze konkrétní pojmy nebo věty. Necitujte celý příspěvek !
Zřizování nového obchodu - ZOO Braník Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :stydim: :hop: :pivo: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG, GIF nebo PNG)
Platné antiSPAMové číslo:   6908 Opište antiSPAMové číslo:

Pravidla pro příspěvky: Veďte věcnou diskuzi, která řeší problém vznesený v prvním příspěvku tématu. Příspěvky, které mají nulovou nebo minimální hodnotu budou označeny jako off-topic a za tři dny dojde k jejich automatickému smazání. Ve fóru je zakázáno používat výrazy, které uráží, napadají, zesměšňují nebo jakkoli jinak pobuřují ostatní uživatele, správce nebo redaktory a jejich zvířecí miláčky. Jedná se například o výrazy typu „podvraťák, zrůda, prase, smeták, bastard, chcípák, ohava, ohyzda, šereda“ a jim podobné. Nepoužívejte CAPS LOCK, neboli nepište vše velkými písmeny. Pište spisovnou češtinou, vyvarujte se záměrného komolení jazyka. Inzeráty patří do sekce Inzeráty, akce do sekce Akce a odkazy do sekce Odkazy, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat nebo označit jako OT jakékoli příspěvky, které porušují výše uvedená pravidla.

Reagujete na tyto příspěvky
19.05.13 10:04:36 acik® – Re: fido16
jo jo sklorex je perfektní,ten doporučuji nejen co se ryb týče,ale i lidi co tam pracují, jsou užasní a poradí uplně s čímkoliv... parádní přístup!!!
fido16 napsal: Sklorex je perfektní. Ryb kam se podíváš rostliny taky hezký. Z ryb mají převážně klasiku.
19.05.13 09:55:06 fido16® – Re: Moucha
Sklorex je perfektní. Ryb kam se podíváš rostliny taky hezký. Z ryb mají převážně klasiku.
18.05.13 23:44:33 Martin71® – Re: Moucha
Já vám to neberu jen připomínám že jen ten největší hlupák si může myslet že obchod je samaritánský podnik že za něco nakoupím a za méně prodám. Proto ta reakce že fungují teprve 3 roky a za 20 let podnikání asi nakoupí za draho a budou si moci dovolit za levno prodat?? Nebo na co mají lidi čekat? Nechat nohy v teple a klidu?? smich smich smich

Prostě to funguje tak že je nabídka a poptávka Danila nakoupí ryby a buď je prodá nebo ne, to je obchod. Pokud si najdu čas koupím je laciněji u Papíka pokud tam nemám cestu a vím že je má Danila koupím si je s přirážkou u ní třeba i v sobotu nevidím v tom problém. Danila ryby nakoupila nějakou dobu se o ně starala právem jsou dražší platí nabídka - poptávka. Tak to má snad i fungovat ne? To že dám odkaz že je možné sehnat laciněji není nic trestného pokud si Danila zde dělá reklamu proč by nemohla i druhá strana? ;-)
18.05.13 23:24:13 Moucha® – Re: Martin71
vzdycky je to o penezich.... a soucasna ekonomicka situace proste nenahrava soukromym podnikatelum.....

on blbej zamestnanec s platem okolo 15000 cistyho musi za mesic vydelat řádově 100000 (dane a dalsi naklady jsou fakt desny)....

a s tema cenama to nejni az tak desny.... na Prahu

proste kamenej obchod (v pronajatych prostorech), v centru Prahy, s nejnizsima cenama v republice a nejsirsi nabidkou i vzacneho zbozi, které se málo prodává.... to je naprosta utopije, pokud to nekdo nedotuje, ci nejsou vysoke denni trzby

proste v cenach urciteho zbozi je nemozne konkurovat e-shopum s temer nulovymi naklady, jenz mnohdy jsou i pod cenu, kterou doporucuje vyrobce zbozi!!!

a musis pochopit ze rataj, sklorex i vivarko nebyly tam kde jsou hned po otevreni, trvalo jim to peknejch par let a ani o ni nejsou bez problemu....

nikdo Vas nenuti koupit zbozi o kterem si myslite ze je predrazeny, nebo nekvalitní

tem nejvetsim rejpalum bych pral aby si to zkusily za tim pultem na vlastni kuzi, treba by pak byly tolerantnejší

a jsem radsi kdyz nepasujou popisky u nadrzi, nez aby byly zanedbavany ryby
18.05.13 22:41:19 Martin71®
No a Danila je snad vyčaruje ne? smich Nebude to tak že je taky nakupuje ve velkoobchodu? ;-) Nechci slevu zadarmo smich Je to samaritánka, nebo obchodnik?
18.05.13 22:38:04 vaaclav® – Re: Martin71
A já jsem ti psal něco o čekání? Kde si kupuješ ryby mě celkem nezajímá a je mě to jedno. OT :-)
18.05.13 22:36:13 Martin71® – Re: RAP
K Papíkům jezdím dost často co je tam za problém?
18.05.13 22:33:46 RAP® – Re: Martin71
S tím posledním odkazem bych se moc neoháněl. ;-)
18.05.13 22:31:02 Martin71® – Re: vaaclav
Poč bych měl čekat? A na co?
Pokud chci lacinější a exotické druhy ryb mám je tady.

http://www.aquarium.cz/katalog/akvarijni-ryby-a-zivocichove/halancici/

http://www.kalaba.eu/

http://www.profi-aquarium.cz/

18.05.13 21:57:43 vaaclav®
Bráník funguj 3 roky Ostatní mají desetiletí náskok takže to chce klid a nohy v teple. :-)
18.05.13 20:47:44 Tereza® – Re: Danila
Danilo, je přece jasný, že vybudovat něco vlastníma silama není kumšt! Kumšt je zdědit hromadu prachů a koupit si to hotový! No a hlavně, jako správná akvaristika máte přece nabízet hlavně ryby, který se špatně prodávaj! smich

A měli byste se teda polepšit. Protože neuspokojit zákazníka, který chce pořád nové ryby, váš výběr mu připadá žalostný a přitom to, co vám plave v nádržích, nezná, tak to byste se měli fakt stydět :)
18.05.13 20:27:31 Treeman® – Re: Danila
Jasný nepříjemný shrnutí stavu:-( Já sem u vás také byl a viděl sem obchod a je to zhruba tak co popisuje Voloduson®. Nejsem z Prahy ale z okolí Liberce ale musím konstatovat že sortiment je užší a jsou nějaké nedostatky a přidávám i rozdílné ceny oproti cenníku na vašich stránkách a na prodejně na druhou stranu uznávám že neprovozujete e-schop takže si nemůžete dovolit držet širší sortiment techniky.

Bez urážky to co sem si přečetl na tomto webu a získal z doslechu mě utvrdilo že je ZOO Bráník super pecka číslo 1* a pak sem to viděl a zažil sem zklamání.

Závěrem do Prahy sem přijel po několika letech a zas to tak bude a dále se k tomuto tématu nebudu vyjadřovat.
18.05.13 19:28:07 Moucha® – Re: fido16
staci si dotycneho progooglit a vite odkud fouka.... designer milujici ADA

asi su budu muset udelat vylety k ratajovi a do sklorexu abych mohl srovnavat
18.05.13 16:06:22 fido16® – Re: Danila
MYslím si že spisovatel by si měl dat obklad na hlavu :-)
18.05.13 15:54:03 Danila® – Re: LiborSprysl
Já nikomu jeho názory neberu ;-) a příspěvek je místy tak mimo, že mne to rozesmálo :-D Specielně stížnost, že je tu malej výběr a málo nových druhů a hned nato, že to co tu plave nezná :-D V každém případě je ale na některých věcech kus pravdy....
18.05.13 15:49:36 LiborSprysl® – Re: Danila
Ty s tím něco provedeš, aby takové reakce nebyly... ;-) palec ahoj
18.05.13 15:47:29 Danila®
Trochu jiný pohled a reakce na článek o ZOO Braník.... ( http://rybicky.net/clanky/1215-tri-roky-se-zoo-branik )

[11] Voloduson® 02.05.2013
No trosku prehnanej clanek o Zoo Branik. To, ze se jedna nejspis o nejlepsi verejnou prodejnu ryb v Praze je asi fakt. Bohuzel. Prestoze tam nakupuju celkem dost casto, mam hromadu kritickejch dojmu. To, ze nekdo vystavel neco na koleni neni zadnej zazrak, v podstate to tak udelali vsichni, Vivarium, Sklorex, Rataj apod... a jsou naprosto nekde jinde... Tedy: Ryby jsou v braniku pekelne drahy... Vcetne beznejch druhu.
Vyber je zalostnej. Jasne, oproti akvaristice na sidlisti je to parada.
Ale kdyz tam budete chodit rok, dva, zjistite, ze prodavaji neustale to stejny... A hlavne, to co se dobre prodava. Tohle se treba s Vivariem neda srovnat (jasne Vivarium je o dost vetsi akvaristika... Ale jejich snaha dostavat na trh neustale nove ryby je jasna). Zakladem kazde akvaristiky je predevsim kvalitni oznaceni nadrzi a ryb v ni. Kdo byl nekdy u Rataje asi vi o cem mluvim. Co je tak tezkeho na tom, vytisknout nazev rybicky s alespon strucnym popisem chovu? Ne kazdy zna vsechny druhy ryb a tem brigadnikum, kteri v Braniku pracuji, vzdy kdyz tam jedu, neverite ani nos mezi ocima... Tedy, kdyz uvidite u akvarek postavat osklivyho typka s mobilem v ruce, lusticiho anglicke atlasy ryb, jsem to ja... Skoda. Kdyby jim sedela alespon jmena ryb v nadrzich. To co je na listeckach hledate marne a to co tam plave neznate...
Dale, ze jste nevidel lepsi nabidku rostlin? Delate si srandu? I v Hornbachu je nabidka rostlin desetkrat vetsi... To co je v Braniku, je zoufalost, dle meho by se na to meli vykaslat a prodavat jen ryby. Na rostliny jsou tu jini velci hraci v Praze. Treba uz zmineny hornbach nebo aquascape.cz, ktery na svem showroomu prodava mozna nejvic rostlin v CR vubec... Kdyz popojedete o pul kilometru dal, dostanete se do prodejny juwellakvarium, kde maji rostlin dvakrat tolik... Takze rostliny? Opravdu ne...
A technika? Tak to uz je vubec vysmech. Cinsky smejdy a pochybne znacky... Nejlepsi co tam koupite je o pulku drazsi set dennerle nez je v kazdym druhym hobby marketu. Popripade extremne predrazenej (az 2x tolik) eheim... Vse je na objednavku. A kdyz si to objednate, tak se vam z ceny protoceji panenky...
Braniku nepreju nic spatneho. Prave naopak. Ale pevne doufam, ze se v Praze co nejdriv objevi profi akvaristika, stylu Vivaria ci Sklorexu, ktera konecne ukaze Prazanum jak ma spravny obchod s rybama vypadat... Je to dost ostuda, ze nic podobneho v Praze neni.
11.05.13 08:59:18 Moucha® – Re: Danila
sice nejsu Vaclav, ale stavim se a beru i fotak
11.05.13 06:45:13 Ičin® – Re: Danila
Díky moc
Já samozřejmě chápu, že nemůžu volat v pátek v 8 večer, proto jsem volil tuto cestu. Ale chápu, že lidi jsou blázni. Taky jsem pracovní telefon nechával v práci a pro nutné případy jsem dával osobní
11.05.13 01:50:54 Moucha® – Re: Danila
koukam taky NIGHTWORK.... ty workoholici jsou desny....

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

© RYBICKY.NET - http://rybicky.net/forum/novareakce/13617?c=270282