21.08.08 12:33:45 Sid® – Re: ajik♥
Rybky dostaly oběd?

Taky už mám hlad...
21.08.08 11:29:39 ajik♥ – male rybyčky
faaakt to fakči
21.08.08 10:18:09 Sid® – Re: ajik♥
Trochu zatřepat krabičkou s krmením, potom pomalu odšroubovat víčko krabičky a nad hladinou na něj zaklepat. Prach z krmiva už si malé rybky přeberou.
21.08.08 09:51:32 ajik♥ – male rybyčky
narodili se mi male rybyčky ale nwm co jim mam dat na jidlo velice by mě potěšilo kdyby my někdo odpověděl
14.08.08 13:02:03 Snofrev® – Re: Ajinka8
oddělit žrouty od jiker?
14.08.08 12:47:15 Ajinka8 – jikry...
mužete mi poradit jak mam zastavit žraní jiker....díky
14.08.08 09:44:03 vhisky® – Re: Mladý akvarista
z 20ti mladejch zbyli 2 a to jen díky ostatním živorodkám, pancéřníčci a krunýřovci si potěru vůbec nevšímali, ale paví očka ho lovili, ti 2 co zbyli jsou schovaný pod kořenem v takovým tunelu kam jim vždycky prstama dám dvě rozmělněný vločky, za pár dní už budou moct vyplavat. je pravda že samička která je rodila, neseřrala ani jednoho i když jí plaval před nosem.
kdo nevěři tak se to píše v knize živorodky pak napíšu autora.nevím ho přesně já to jen zkoušel..
Mladý akvarista napsal: omlouvám se že tak vpadám do témata.ale jak tady všichni pišou že gupky nebo spíš živorodky požirají mláďata.není to pravda
no tak samozřejmě pokud je narveš žrádlem tak je nesežerou, ale kdo má mít čas celej den lítat jen okolo malejch a "Futrovat je", a taky kdo to pak bude čistit
13.08.08 20:08:31 Yirka® – Re: Mladý akvarista
Je to tedy fuška to po tobě přelouskat. Ale nedostižné je to jak jsi počítal 123 mladých po vrhu a po 24 hodinách v 15l

. Asi jsi je přelovoval? Ale i tak

to raději vykládej svým vrstevníkům.
omlouvám se že tak vpadám do témata.ale jak tady všichni pišou že gupky nebo spíš živorodky požirají mláďata.není to pravda mám to vyzkoušené u červených špicplat gupek velifer mollyn.živorodky když jim při porodu před porodem po porodu dáte třeba žive komáří larvy nebo patentky cyklop a různé přirodní krmiva tak si rači vemou to krmení než ty mlaďáta ale musí tam furt stálé něco být.teď jeden takový přiklad jednou mi porodila gupka modrý diamant 123 mláďat a já musel jed na celý den pryč ta gupka plavala celý den s těma malými v 15l akvariu bez rostlin písku prostě čisté akva.a jak sem se vrátil domů ani jedno šežraný.a tak to podobně bylo u mollyn špicplat atd.ale upozornuju co jdete kolem akva furt tu samici futrovat a futrovat žrádlem.ale živým nebo mraženým.
Podle mě je taky můžeš nechat spolu, ale říká se o mladých nezkušených samičkách, že nějaké prcky mohou zdlábnout. (Nevím, viděla jsem to jen na YouTube a tam člověk najde věcí

) Taky asi budeš muset vyřešit to krmení, nevím, jestli jí nějaké to prachové krmivo (nebo čím budeš krmit ty prcky) uspokojí

Přeji úspěšný odchov
13.08.08 13:48:10 Aneta – jikry...
no když je hustě zarostlá tak snad, ale já je odendavám, jelikož v jedné nádrži spolu mi vždy nějaké malé zblajzla
Guppy mám společně. Dorost i rodiče a žádný problém není. Stačí hustě zarostlá nádrž Potěr si už skrýše najde.
jo ahoj samice vzdy porodi tak asi 5-7 mimin ale nekdy muze aj porodit 15-18 jednou jse me to stalo a mozna ti je ta samice bude pozirat nektere je poziraji male ty moje nee
26.06.08 18:41:47 neferit – Re :bucliik
dekan
artupija napsal: porodi asi 5-7mimminech
dobře 10 ne na stejný téma, ale o porodu ryby, když je vše v atlase, ale koukám že sis sám/sama odpověděl/a.