Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
Nejste přihlášen - přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Akvaristické fórum

Zpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » Pořízení staršího akvária » Přidat novou reakci 

Pořízení staršího akvária Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :stydim: :hop: :pivo: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG, GIF nebo PNG)
Platné antiSPAMové číslo:   953 Opište antiSPAMové číslo:

Pravidla pro příspěvky: Veďte věcnou diskuzi, která řeší problém vznesený v prvním příspěvku tématu. Příspěvky, které mají nulovou nebo minimální hodnotu budou označeny jako off-topic a za tři dny dojde k jejich automatickému smazání. Ve fóru je zakázáno používat výrazy, které uráží, napadají, zesměšňují nebo jakkoli jinak pobuřují ostatní uživatele, správce nebo redaktory a jejich zvířecí miláčky. Jedná se například o výrazy typu „podvraťák, zrůda, prase, smeták, bastard, chcípák, ohava, ohyzda, šereda“ a jim podobné. Nepoužívejte CAPS LOCK, neboli nepište vše velkými písmeny. Pište spisovnou češtinou, vyvarujte se záměrného komolení jazyka. Inzeráty patří do sekce Inzeráty, akce do sekce Akce a odkazy do sekce Odkazy, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat nebo označit jako OT jakékoli příspěvky, které porušují výše uvedená pravidla.

Reagujete na tyto příspěvky
09.03.13 03:35:38 mariuhanka® – prasklé akvárko
Naštěstí jsou podemnou sklepy, bylo to hrozné ale byla to nase dost zasadní chyba, aneb nedostačující podložka, prasklina přes cedle dno, ale uz je to ok a rybky zase plavou:)
05.03.13 10:23:19 MichoCZ® – Re: mariuhanka
A povodně doma jsou?
05.03.13 10:19:38 mariuhanka® – 200l
Včera m iruplo 200l akvarko. Super-
25.05.10 22:58:18 karelpavel® – Re: Libor123
Na tak starý text, je asi zbytečné teď reagovat coze
24.05.10 17:49:02 invalida®
No volat kámoše...já říkám jsně ok jen brnknu Pepovi nahoru a s mou držkou to funguje....
23.05.10 22:03:39 Libor123® – Re: crxjet
AHojky.
No tak to je pěkný podraz prodat prasklé akvárko. Možná by jak už jsi napsal vlepení druhého dna vše vyřešilo. A možná by stálo tady na netu zveřejnit jeho třeba meil a jméno aby si ostatní dali pozor. Co ty na to? Jinak hodně zdaru ve tvém počínání a rybičkám zdar. Mávyjí ploutvičkama. Libor ahoj ahoj
23.05.10 19:26:23 martin
ahoj zbělalo mě pozadí natřené epoxy 1200 můžu to ted přetřít balakrylem??? bude to držet????? dík
01.12.09 15:57:27 gaume® – Re: Market
ja jsem si vezla akvarium(560l) 500 km v aute, nastehovala ho do bytu a riskla napusteni :-) bylo pet let stare. uznavam, ze napad kolegu s napustenim venku je super, ale uplne to chapu, ja v byte taky nemela moznost akva nekde "zkusebne" napustit, sklep ani nemam. takze jestli nebude prosakovat nekolik kyblu vody, sla bych do toho, stejne mi prijde, ze jinou moznost nemas. uzavri si pojistku :-)
29.11.09 17:50:46 Bob66® – Re: Market
Spíš počítej s váhou cca 800kg, moje 720L prázdné váží 220kg, takže to tvé bude určitě přes 100kg X-)
29.11.09 17:42:23 protein007® – Re: Market
Uz sa to rozoberalo tuto: http://rybicky.net/forum/11068?od=1 ;-)
29.11.09 13:06:56 Yirka® – Re: Market
Se vším celkem bezproblémový souhlas mimo zadní stěny. Pokud tam nebude, musíte ty boky alespoň nějak "zavětrovat", aby se vám nádrž při nějakém nárazu nesesunula do boku.
29.11.09 11:17:51 Market
Ahoj, jen jestli me jeste muzete ujistit o tomto: Nemusim se obavat, ze by mi akva o tomto objemu (540l) propadlo do nizsich pater, ze ne? Nekteri me strasili s nosnosti podlahy 150kg na m2,(coz by akva nesplnovalo), sice to neni panelak, ale ja doufam, ze nosnost podlahy v cihlovem dobe je dostatecna. Jinak je to klasicky cihlak,5p., tak z 50 let. Navic akva postavime do haly(byla vydlazdena stejnymi kachlemi jako na chodbe domu), tak verim, ze neco vydrzi. Sice nadrz nebudeme stavet tou nejdelsi stranou k nosne zdi, ale to snad nevadi. Pocitam, ze akva by mohlo vazit - 460l cisty objem vody-460kg, plus sterk 80kg?, akva ma pry pres 100kg?(mi se nezda, ale ja ho nenesla:-)), skrin snad 50kg, pozadi bude z polystyrenu, takze to je ok. Tak pocitam tak se 700kg. Jinak planujeme pro nej srinku z borovice, 8 sloupku-cca 10*10cm, na nich 4cmm deska z borovice 180*50, plus samozrejme bocni steny a 3 dvirka vepredu, zadni stena nebude. Dole pod akva ram, na kterem bude akva cele stat. Zadne zelezne vyztuhy. diky :-)
28.11.09 19:13:31 Libor123® – Re: Market
Ahojky.
Tak jak čtu tuhle tu diskusi tak přidám svoji zkušenost. Koupil jsem akva o objemu 480 litrů přibližně podobných rozměrů. Podle mého názoru bych obětoval vynešení z bytu a vyzkoušení ve sklepě než potopu sousedů pod vámi. U mě se to dělo taky že jsem napustil a vyzkoušel, tak bych to doporučil i za cenu snesení do sklepa. Sousedské vztahy bych neriskoval. Pořád lepší obětovat vynešení a vyzkoušení jako platit sousedům malíře a vymalování bytu. Aspoň podle mě. JInak přeju hodně úspěchů. Libor ano palec
28.11.09 19:10:53 Maket – Re: isamik
tak to je samozrejme:-) jen na sklo bych to urcite nepostavila.
28.11.09 18:56:45 isamik® – Re: Market
Rekl bych ze jste to tahali zbytecne. Nepokladal bych to tedy primo na sklo, ale na nejaky polystyren.
28.11.09 18:52:11 Market – Re: gogle
Ahoj, no ja nevim, mi zase vetsina znamych co maji akva rikala, ze se akva nesmi postavit uplne na bok, viz foto co vlozil isamik, ze na to ta bocni stena neni stavena. Ale fakt nejsem odbornik, kazdopadne jsem to nechtela riskovat. ;-) Ale mozna mate pravdu a potom jsme se tahali zbytecne.
28.11.09 18:41:34 Kuca®
já jsem taky akva dal na výšku a šoupnul do výtahu. ;-)
28.11.09 18:34:44 Diego® – Re: isamik
Právě proto se divím.Sám tak akvárka stěhuju... ;-)
28.11.09 18:31:54 isamik® – Re: prikpa
28.11.09 18:25:20 Diego®
Market napsal: Dalo praci ho tam vynest, bohuzel se neveslo do vytahu, protoze akva se nesmi naklanet.

Škoda,že o tom nic nevím...Co je na tom pravdy? ;-)

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

© RYBICKY.NET - http://rybicky.net/forum/novareakce/12040?o=217864