Bojovnice je pekna svina si krasna ale ... Kdyz das do akvaria bojovnici das tam neonky tak zachvilku budopu ty neonky orvany jak samice

Skalary tam klidne dej ale nevyrostou ti do plne velikosti.Nebo jenom velke hejno Nenky ma taky sve kouzlo

Sice je neonka hejnova rybka ale jako hejno se chovaji malo kdy rekl bych temer vubec

Co do 63l akva mám tam zatím 4 štikovce (2+2) co k nim?
20.04.08 17:49:41 eleria – nová rybička v akváriu
teda nově narozenou
20.04.08 15:06:11 eleria – nová rybička v akváriu
já mám novou rybičku v akvárku zemřel její táta

a ta rybička je miniminiminimini a strašně hubená nevižaduje nová mini rybička v akvariu víc práce třeba čas,uklid atd.ale je tak mala že si ani nedoplave pro jidlo(ale v tom neni takovej problem)a jestli ji nikdo nesežere
21.02.08 13:23:54 Virteal – A co pisek?
Mně se stalo něco podobného. Nakonec jsem zjistil, že to bylo pískem, který jsem nepral odkalovacím zvonem. Ten mi postupne zahnival, voda byla spinavejsi a spinavejsi a kdyz jsem ji vymenoval, silene to pachlo. Pokud vsak pisek pravidelne perete, tak zde problem asi nebude.
01.08.06 15:57:45 pytel – bojovnice
bojovnici tam samozrejme dat muzes ale pamatuj ze v jednom akvarku musi byt vzdy jen jeden samec..samic tam muze byt vic...takze chces parek bojovnic.k tomu bych pridal hejno neonek a párek ancistrusů na pozirani zbytku a je to. vic bych tam nedaval.
01.08.06 12:15:44 KačkaB – bojovnice
a co třeba bojovnice?sjakýma rybkama by se snesly? a tím,že by tam měl být jeden samecse myslí samec bety nebi všichni samci dohromady?
01.08.06 10:35:18 kiiki® – Skaláry NE!!!!!
Ano přesně tak.Do malého akvária skaláry dát nemůžeš!!!!!!!!!!

Skaláry potřebují být v hejnu aspon 3 kusů a akvárium by mělo mít minimálně 140 l.Jinak neonky tam určitě dej tak hejno třeba 15 kusů k tomu ancistruse a hejno pancéřníčků(jen jestli chceš)a nějakého toho čichavce ale pozor jsou cholostiví na chemikálie a nemoci(vlastní skušenost

)
01.08.06 08:55:40 pytel – skaláry
skaláry do takhle malého akvárke rozhodně ne...neonky ano-nejepší je velké hejno treba 20kusů a doplnitho parkem čichavců nebo treba nejakých mírumilovných cichlidek.
31.07.06 22:20:46 KačkaB – "nové" akvarium
Ahoja,mám asi 4 roky akvarium (cca 60l, 62x30x35). převážně jsem v něm měla parmičky,pár mečovek,black molly,ancistrusy... teď mi z neznámých důvodů postupně všechny rybky pochcípaly,zbyl mi jeden ancistrus. budu tedy aq. reorganizovat. chtěla bych do něho skaláry,jaké rybky byste mi k nim doporučili? mohly by tam být neonky? a celkově bych brala nějaké rady. filtr mám Fluval 1plus,vzduchování OxyBoost AP100. děkuju moc