12 • 30 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Zpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » kolik max rybek do 27l akvárka » Přidat novou reakci 

kolik max rybek do 27l akvárka Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG)
Platné antiSPAMové číslo:   3376 Opište antiSPAMové číslo:

Inzeráty patří do sekce inzeráty, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat silně urážlivé a jinak nevhodné příspěvky.

Reagujete na tyto příspěvky
09.08.06 19:39:35 kyblikojd – to pavco
severní čechy, okres Louny
09.08.06 12:10:01 Micus – mečovky
Mečovky bych do takové malé nádrže necpala, jsou to celkem velé ryby, radši menší živorodky, jako pavasy nebo black molly.
09.08.06 11:10:31 yama® – 2pavco
ja ti kdyztak taky muzu darovat nejaky pavi oka,kdyby se ti nehodilo, kde bydli on a kde bydlim ja jo ;)
09.08.06 00:21:29 ® – Pavasové
Pokud bude Kyblikojd tak hodný, doporučil bych vzít si od něj několik (+-5) pavích oček - pro začátečníka nejlepší volba. Ty bojovnice by podle mě mohly být i dvě (pár). Taky přeji hodně úspěchu.
08.08.06 21:36:24 pavco® – kde bydlis
dik za pomoc

kdybys mi jich pár daroval tak kde bydlis?
08.08.06 21:23:41 kyblikojd – kolik
Předně nezáleží jestli tam máš 5 druhů rostlin, nebo jen jeden, ale záleží v jakém množství, tzn. jestli džungli nebo 5 kousků. Pak taky záleží jestli jsou už zakořeněné, jestli je nádrž zajetá aspoň 14 dní, jak hnojíš (aby rostliny dobře rostly)...
Na uvodu této stránky je jednoduchý výpočet počtu ryb, je to asi 1cm délky ryby (bez ploutve) na 1 litr vody a nebo 3-5l vody na menší rybku (do 5 cm).Ty máš 27, s pískem a dekorací je to tak 20l, takže pokud bojovnici, tak jen jednu (pro začátečníka nejlepší jen jedna), ale ne samici ale samce, protože samice neni nic moc, za to samec je přenádherně zbarven. Pokud chceš rybek víc, doporučuji na začátek živorodky, např. gupky (můžu ti jich darovat kolik budeš chtít), mečovky, nebo platy, řekl bych tak 5 kusů. Nebo doporučuji dva páry a jednoho ancistruse k nim, pojídá totiž řasy. Další vhodná možnost je např. párek mečovek nebo plat, k nim jednoho ancistruse a dva sumečky (např. corydoras paleatus).No a nebo třeba 5-6 neonek, takové malé hejno, ale pak už k nim nic. Vždfycky se lépe udržuje akvárium, kde je spíše méně ryb než více. Ale o tomhle tématu "jak začít" najdete na tomto skvělém webu spoustu informací :-)
Mnoho štěstí
08.08.06 20:40:45 kiiki® – nevím
No nevim ale moc to asi nebude :-)
08.08.06 20:34:31 pavco® – ...
jednu samičku bojovnice. ale já jsem myslel kolik do toho akvárka muzu dát nejvíc rybek
08.08.06 20:04:35 kiiki® – Nevím, nevím?!?!?
čichavce raději ne budou mooc velcí.Tu bojocnici(chceš k ní samice)bych tam dala ale nevím jaké jiné ryby k ní bojovnici jsem ještě neměla.Možná ty mečovky????
08.08.06 19:19:19 pavco® – ....
takové lehké na chov jsem zacatecnik mecovky ,bojovnice,čichavce
08.08.06 19:12:47 kiiki® – .
Podle toho jajé tam chceš........... :-)
08.08.06 19:10:21 pavco® – kolik max rybek do 27l akvárka
kolik muzu dat max rybek do 27l akvárka mám tam 5 druhů rostlin

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Elektro

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 08:13:23 • 1.165 s