Pravidla pro příspěvky: Veďte věcnou diskuzi, která řeší problém vznesený v prvním příspěvku tématu. Příspěvky, které mají nulovou nebo minimální hodnotu budou označeny jako off-topic a za tři dny dojde k jejich automatickému smazání. Ve fóru je zakázáno používat výrazy, které uráží, napadají, zesměšňují nebo jakkoli jinak pobuřují ostatní uživatele, správce nebo redaktory a jejich zvířecí miláčky. Jedná se například o výrazy typu „podvraťák, zrůda, prase, smeták, bastard, chcípák, ohava, ohyzda, šereda“ a jim podobné. Nepoužívejte CAPS LOCK, neboli nepište vše velkými písmeny. Pište spisovnou češtinou, vyvarujte se záměrného komolení jazyka. Inzeráty patří do sekce Inzeráty, akce do sekce Akce a odkazy do sekce Odkazy, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat nebo označit jako OT jakékoli příspěvky, které porušují výše uvedená pravidla.
Reagujete na tyto příspěvky
06.01.13 17:46:05 slavko® – Re: Adam
Adam napsal: Ale je to menšia burza, zo Spišskej by som sa tam netrepal.
Uvažujem (zatiaľ len teoreticky - teda bez konkrétneho termínu) vybrať sa autom do ZA z KK. Pridali by ste sa?
06.01.13 16:51:54 Ad@m® – Re: mori79
05.01.13 16:44:01 Ad@m® – Re: mori79
Ale je to menšia burza, zo Spišskej by som sa tam netrepal. Radšej počkaj na Akvajar, tam sa oplatí prísť aj z väčšej diaľky

.
v ziline byva vzdy prvu nedelu v mesiaci
05.01.13 16:35:48 Ad@m® – Re: mori79
DK Zrkadlový Háj, Bratislava (Petržalka)

.
05.01.13 16:32:13 mori79® – Re: ondra
kde ta burza je presne
v sobotu 12.1. jedu na burzu do Bratislavy po trase Uh. Hradiště, Hodonín, Břeclav a mám jedno volné místo v autě, kdo by chtěl jet tak dejte vědět.
09.10.12 18:41:00 Tokuschew® – Akvatera Trnava
26.06.12 19:53:52 darka® – Re: majka0007
Vím jen o burze v Žilině 1.7.
čaute, nechystá sa nejaká burza v KE alebo okolici?
Ještě jednou nabízím možnost spolujízdy na sobotní burzu do Bratislavy.
Jedu po trase Uh. Hradiště, Hodonín, Břeclav a mám jedno volné místo v autě, kdo by chtěl jet tak dejte vědět.
diky jakub
Jedu v sobotu do Bratislavy po trase Uh. Hradiště, Hodonín, Břeclav a mám jedno volné místo v autě, kdo by chtěl jet tak dejte vědět.
11.03.12 17:17:54 Jakub® – Burzy na Slovensku
Pro bratry a sestry zo slovenska:
V sobotu v Blave je burza, kdo máte zájem, najdete podrobnost v kalendáři co sem předemnou dala geminika.
čaute neviete náhodou kedy a kde sa koná jarná burza v KOšICIACH ?
ahojte neviete mi poradiť kde bude najbližšia burza na SK ?
17.05.11 22:33:09 tominko03 – otaska
na toto je lepsie vyuzit inzeraty -ako toto vlakno...
...skvor najdes zaujemcu
Návrat do fóra bez přidání nové reakce