0 • 10 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » Kolik rostlinek a jaké?!? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci• Zobrazeno 3x
05.09.06 18:05:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBlue® – Kolik rostlinek a jaké?!?
chci se zeptat zkušených akvaristů, kolik rostlinek a jaké dát do 200l akvárka? Mám jich tam zatím asi 6 ale jsou to takový prcky, a v obchodě jsme nikde větší neviděla, mám čekat až vyrostou nebo mám shánět normálně v akvaristice nějaký vzrostlejší? :-)
05.09.06 18:15:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov® – snad můžu:o))
mno zkus juknout na tuhle stránku,Já si u nich objednal a jsem spoky :-) ;-) www.agroholding.cz a i ceny sou dobrý,oproti akvaristikám :) tedy u nás hlavně :-(
05.09.06 18:36:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – rostlinky
Při objednávání a kupování rostlin dej pozor,aby byly akvarijní.V obchodech nabízejí i rostliny nevhodné do akvária. Nenáročné jsou Echinodory,Vallisnerie,Egerie,Limnophily,Hygrophily ;-) ahoj
05.09.06 18:45:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRoman (.***..) – rostliny
Je dobré vědět už o rostlině něco než ji koupíš.Lehce se stane že si koupíš např. Echinodorus osiris ve velikosti 15-20cm,dáš si ho do poředí někam do rohu a pak vyroste do 50cm.Pak nevíš kam ho přesadit,když ostatní rostlinky už pěkně jedou ano
Mě se to už stalo.Teď mám taky nějaké velké ve předu a není to na koukání.Rybám se to naopak líbí,páč na ně nikdo nečumí :)
05.09.06 19:00:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov® – rostliny
na těch stránkách pišou jak dorostou,proto sem si i já starej kořen nakoupil :) :-D
05.09.06 19:06:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBlue® – rostlinky
děkuju za cenné rady :-) zatím mám Hygrophylla siamensis, Acorus decoratus, Limphophila aquatica, Hemigraphis colorata a Sagittaria platiphylla.
Podle toho co jsem se dočetla tady, tak asi jediná ne moc vhodná je ta Hemigraphis colorata, a mě se zrovna nejvíc líbí - no uvidíme co to udělá :-)
Jinak u všech těch rostlin píšou že porostou tak doufám, že je to pravda a asi zatím s dalšíma rostlinkama počkám, aby toho pak nebylo moc - ráda bych aby byly vidět rybky ano
05.09.06 19:07:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBlue® – rostlinky
mch.sokolov - děkuju za tip, hned tam mrknu ;-) ahoj
05.09.06 19:08:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav® – Rostlinky
Rostlinek co nejvíc ale jestli chceš tak ti nějaké dám.. :-)
05.09.06 19:12:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov® – rostlinky:o)
neni zač ;-) ,mno neznám latinský názvy sem začátečnik:o)třeba někdo může mit jiný názor,ale mám je 14 dni a sou jako po prvnim dnu a do 24 hod je máš doma :-) libi se mi že sou u nich ceny a popisky :-) zkusit se má vše ;-) ahoj
05.09.06 19:17:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBlue® – rostlinky
václav - to je od Tebe moc hezké, ani nevím, jestli to můžu přijmout, každopádně když jsem koukala na tvoje akvárium moc se mi líbilo. Počítám, že manžel by z něj úplně slintal blahem :-)
Ono totiž to naše akvárko byl jeho nápad, ale já jsme se pro to tak nějak nadchla a tak mě to chytlo, že jsem se hned přihlásila sem abych získala nové poznatky a zkušenosti a mohla to naše akvárko vylepšovat
05.09.06 19:19:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBlue® – rostlinky
mch.sokolov - to máš pravdu, je to fajn, když ti k tomu napíšou oba názvy a třeba teplotu jakou ty rostlinky potřebují a tak....když je člověk laik, tak to docela ocení. Stejně jako to když je v akvaristice odborník, co dovede poradit a né jen prodavačka co nepozná skaláru od parmičky :-D
05.09.06 19:22:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkiiki® – www.agua-daho.cz
Skus kouknou na www.aqua-daho.cz Máš to druhý den doma a bez košíčků(visitky se jménem dají)je to mnohem,mnohem levnější ano potlesk potlesk potlesk Já mám většinu rostlinek z tama. ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj
05.09.06 19:25:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov® – to :blue
naprostá pravda!! :-)
05.09.06 19:36:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav® – blue
Mám jich navíc tolik že je za chvíli budu vyhazovat a on je nikdo nechce.Je to většina rostlin co mám v akváriu. :-)
05.09.06 19:42:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov® – rád
já si klidně vezmu :-) ,je škoda to vyhodit! ;-)
05.09.06 19:56:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav® – rostliny
Tak si přijď. :-)
05.09.06 19:59:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov® – rostlinky:o)
hmms nevim jak bych dojel do Phy ze Sokolova :-) :-(
05.09.06 20:41:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBlue® – to václav
tak díky za nabídku, já ještě nějakou chvíli počkám, až mi ty naše povyrostou a kdyžtak bych se pak někdy ozvala ano
06.09.06 21:24:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav® – blue
Měla bys tam mí aspoň 50 rostlin těch tvích 6 je hrozně málo. :-)
Podobná témata
200 a 30l akvárko, kolik CO2., čevenání zelených rostlinek, do kolika let můžou mír ryby mladý?, Hnití dříve prosperujících rostlinek, Identifikace rostlinek, Jaké a kolik topítek na 450 litrů vody?, Jake mate skusenosti ze sazenim rostlinek (Lilaeopsis N.Z.), jake rybky a kolik, Jaké ryby do akvárka a kolik kusů?, Jakou a kolik cichliden k bojovnici do 112l, Jakou a kolik ryb do 12l akvária ?, Jde nějak zapojit vnější filtr pro několik akvárek najednou?, Kolik, Kolik ancistrusů?, Kolik bojovnic ?, Kolik cm štěrku do 500 lit. akvária?, kolik CO2??, Kolik Echinodorusů ??, Kolik kg unese akvarijní kryt?, Kolik krmení?, Kolik kusů???, kolik labele do 200 litru akvarka, kolik max rybek do 27l akvárka, Kolik Pavích oček do 30 litrového akvárka ?, Kolik piskořek ???, Kolik písku do 54l akva - prosím, Kolik pncéřníčků,do 60litrového akvária?(ještě je tam krunýřovec!), kolik pytlů písků do 200 litru, Kolik rostlin do akvária?, kolik rostlin?, kolik rostlinek, kolik ryb, kolik ryb do 112l (100l), kolik ryb do 160l akva., Kolik ryb do 7500litrového jezírka, Kolik ryb mohu dát., Kolik ryb tvoří hejno? Co do prvního akvárka?, Kolik rybek, kolik rybek, kolik rybek 12l, Kolik rybek do 240 l akva?, Kolik rybek do 30l akva?, KOlik rybek do 54L akvarka?, Kolik rybek do akvária??, Kolik rybiček?, Kolik soli, kolik sterku, Kolik stojí porodnička, Kolik stupňů vydrží ?, Kolik štěrku

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 08.09.08 02:53:49 za 0.123 s