55 • 146 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní rostliny » Rostliny do tvrdé vody 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 96x
08.09.06 21:28:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGrepík® – Rostliny do tvrdé vody
Máme v akvárku dost tvrdou vodu. Jaké rostliny byste mi doporučili? Občas nějakou tu kytku koupím a občas to nějaká nezvládne. (A to zkouším pouze doporučené a levné.)
08.09.06 22:07:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – rostliny
Anubiasy,Vallisnerie,Egerie,z kryptokoryn puchýřkaté druhy C.Aponogentofolia.Některé méně náročné Aponogentony.Také záleží na výšce aqa.Ty kryptocoryny vyrostou běžně 1m,ale zase pěkně zastiňují hladinu.
Při používání CO2 se dají pěstovat i náročnější druhy rostlin,ale chce si opravdu najít druhy,které to snesou.Takže pátrat,ptát se a zkoušet.Dříve či později si určitě najdeš druhy ,kterým se u Tebe bude dařit. ano Já to takto řešil a teď jsem na 14 druzích.Na další nemám místo. :)
08.09.06 23:04:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGrepík® – Kytky
Vallisnerie a egerie to nepřežily. A ten anubis - není to drahý?
09.09.06 06:14:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpirát (.***..) – rostliny
nepíšeš jak tvrdou máš vodu,divím se že ti odešla egenrie densa ta snáší tvrdší vodu dobře,zkus hydrophyly, Heterantheru.
09.09.06 11:31:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGrepík® – kytky
Heterathea opelichala, právě jsem koupila hygrophilu polysp. a sagitarii subul. Jsem zvědavá.
09.09.06 11:47:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpirát (.***..) – tvrdá voda
jak velké máš akva,čím svítíš(myslím druh osvětlení a watáž) a jak dlouho.
Podobná témata
"Dírkované" rostliny, "Vyčáplé" rostliny - proč?, Acriflavin ničí rostliny?, Ako znizit teplotu vody?, akva pro rostliny, aky externy filter?rozstrekovaci alebo vyvod do vody, Ampulárie a rostliny, Ancistrus - rostliny, ktere nepozira, anti-ichtin a výměna vody, Bublinky na hladině vody, Cichlidka Kakadu - tvrdost vody, Co dělat, když se mi rostliny rozpadají, Co mi požírá rostliny???, Co všechno potřebuju pro úpravu vody?, CO2 pomocí sycené vody, Černající rostliny, čistota vody, Danio pruhované - zatvrdé jikry?, destilka-změkčení vody, digitální měřič tvrdosti vody - dá se sehnat?, do čeho sazeto rostliny, filtr vs. vymena vody+chemie, filtrace x rostliny, Flipper Dennerle - rozpustac Co2 do vody, Herba-ferron (hnojivo na rostliny), hladina vody, hnědá voda ze základu pro rostliny, Hnědé rostliny , Hnojivo na balkonové rostliny, hodnota vody - vodárna Sivice, Hodnoty vody, Chřadnoucí rostliny, jak mnozit tyto rostliny, Jak snížit tvrdost vody, Jak vyměňujete část vody v akvárku?, Jak zastavit rostliny?, Jak změkčit tvrdost vody ?? a čím ??, Jaké a kolik topítek na 450 litrů vody?, Jaké akva rostliny, mohu přichytit na kořeny a větve a kameny?, Jaké Koupit rostliny, Jaké rostliny, Jaké rostliny do mého akvárka a kde koupit?, Jaké rostliny místo Vallisnerií ?, Jaké rostliny?, Je možné si vzít nějaké rostliny,kameny apd. do akvária s potoka nebo rybníka, Je vhodné CO2 do vody 2dKH?, Jedlá soda na zvýšení pH vody, Jikry vydrzi bez vody 15minut?, Jsou tyto rostliny vhodné?, kam pro ryby a rostliny na Karlovarsku?

Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.10.08 20:18:14 za 3.529 s