23 • 39 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » Odkalovac s kompresorem 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 158x
09.09.06 20:31:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLogan (-12-11-10-9) – Odkalovac s kompresorem
ahoj, mam jeden dotaz. Udelal jsem si podle nejakeho navodu, ktery jsem nasel na netu odkalovac na kompresor. Do plastove trubice od obycejneho odkalovace jsem udelal dirku asi 4 cm od okraje, strcil do ni hadicku a zasilikonoval. jako vyvod jsem nechal ohebnou hadici od odkalovace a na ni nasadil puncochu. Zapojil jsem kompresorek, strcil do akva a voala, ma to malej tah a nic to nevyssaje. A tak se ptam, cim to muze bzt? Jedine, co me napadlo je, ze bud to je tim, ze je dlouha hadicka od kompresoru, coz si myslim, ze by to nemelo mit zadnej vliv, nebo ze je dlouha vyvodova trubice (cca 1,2m) anebo ze mam proste vysoky akva (cca 60cm) a proto to nefunguje. Co si myslite vy?
09.09.06 20:52:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekŠtěpán (-12-11-10-9) – .
Tohle nikdy nebude dobře fungovat! Proč nepřípojit normální čerpadýlko?
09.09.06 21:05:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – odkalování
Já nechápu takovejch caviků kolem prkotiny.Odkalovač-hadice-kýbl.Co víc?Jen pokud se bojíš cucnout si z hadice,tak na ní nasaď zmáčknutej takovej ten balonek na klystýry(nebo k čemu to je,maj ve zdravotnických potřebách),nasaj a už to luxuje.Tu vodu leje mladá pak na kytky a má to jak v pralese :)
10.09.06 19:28:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkyblikojd (-12-11-10-9) – odkalovač
já si ho také vyrobil a má dobrý výkon, saje bordel a písek nechává (jen propere :-) ), vývod bublin musí bejt co nejníž, ale zase tak aby ti vytlaačil vodu až nahoru, já nemam punčochu ale kelímek od jogurtu, v něm molitan a pumpuju to motorem nad hladinu, napoprvý sem se až divil co tam toho je. Kýbl je romane dobrá věc, ale když máš akva třeba jako já 50l, tak měníš tak 10, a to zdaleka nestačí odsát všechno ze dna, lépe řečeno skoro nic. ahoj
11.09.06 12:59:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek(-12-11-10-9) – JO
Taky nechápu. Zvlášť když se má měnit občas voda, tak prostě odkaluju a doleju čerstvou. Jen místo kýble je dobrý si zavést hadičku do odpadu nebo ven, kýble jsou nesmysl. No leda u malých akvárií.
11.09.06 21:38:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkyblikojd (-12-11-10-9) – hadice
jo kyble sou nesmysl, zvlášť když je akvárium v prvním patře a nejbližší umyvadlo tak 20metrů, možná dál, zkrátka dost daleko... smich
11.09.06 21:41:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – 20m
Tak si pořiď dlouhou hadici ano :) :) :) Vážně,já na malé aqa používám kýbl a na velké hadici.
11.09.06 21:56:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkyblikojd (-12-11-10-9) – no comment
no nevim, abych tahal hadici přes celej barák do patra kvuli 10 litrum...

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 08:33:15 • 0.895 s