Nedávno se někdo ptal na návod jak se lepí aqa.Krom mé rady a návodu vyšel pěkný článek v Akvárium terárium,kde se jenoduchou výrobou
autor zaobírá.Mimo jiné článek souvisí s množením ancistrusů jen tak amatérsky doma na koleně. Dále je tam i článek jak lehce
množit neonky bez nákladů na techniku k úpravě vody. Takže bych toto poslední číslo doporučil všem mladším akvaristům,jenž mají
ambice něco namnožit,třeba jen na udržení početního stavu ve svém aqa.Odpadne tím spousta dotazů a mnohdy nesmyslné hledání na netu
No v tom je totiž problém já už ho sháním 2 měsíc a nikde ho prej nemají Mě by stačila ta 1 stránka o ancistrusech.
17.09.06 18:28:01® – neo
Nevím odkud jsi,ale slušná trafika to má za 89,-kč.Bude to mít pokračování a skenovat nemám na čem.V nejhorším zatřepej s trafikantkou a
domluv ji ať ho objedná
17.09.06 18:29:53® – to Effffča
Jak brzy z výletu.Vydělal jsem při tom a dnes jsem to utratil na výstavě v Rychnově.Paráda jako každý rok.To se mě pak na další výstavy
nechce,páč tam maj h....
To je úplně normální, peníze fuč, doma nic. Jakpak dlouho mám nechat rybky v karanténě? Měsíc? 3 týdny? Já pojedu asi na tu
výstavu do Plzně. PS: Jak dlouho se zabýváš akvaristikou?
18.09.06 07:09:54® – to Effffča
Nech to klidně měsíc off.Nikdy nevíš co z ryb vyleze.Běžné parazitické nemoci se projeví tak během prvních 14
dní(krupička,žábrohlísti atd.,nevylučuji pozdější nakažení např.živé krmivo).Bakteriální či virové onemocnění si dá i pěkně na
čas,proto i dlouhá doba nebo chov v druhové nádrži není od věci. Akvaristika mě bere s pauzami(dřívější rod.problémy)tak od 1983-4.
Teda ty stáváš brzy, skoro jako já. V roce 1983 mi byly 2 roky. Ještě jsem chtěla něco okolo pavích oček, ale teď už zrovna
nevím. Nechceš být můj osobní poradce?
Klidně............................A kolik že platěj?Já pořád nevím co všichni řeší s očkama.Od mala mě to dávali do salátu(pokud zrovna
přišli do prodejny Eso či tuzexu).Jo a tím že Tobě tenkrát byli 2 roky myslíš že jsem už starej dědek?(no asi jo,když mám být poradce)
No není problém mě napsat s problémem na můj mail.Někdy se to natahuje do delších debat a i jiným směrem tak se
alespoň neotravujou ostatní lidičky. To vstávání bylo kvůli odběru krve.Jinak mě z pelechu nikdo nedostane A na ranní vstávám
v 4:35
To Líba či kdo to závidí Asi netušíš jak starejm poradcům dělá dobře,když je balej mladší holky
Hele, hele já tady nikoho nebalím. Já už mám doma sbalíno. A vůbec si nemyslím, že jsi nějakej starej dědek.
19.09.06 12:57:57® – to Effffča
Se taky jen tak sbalit nedám.Nechám se klidně ukecávat..............5min?To už je dost,nemysíte lidičky? Tak k čemu mám
radit? Doufám že mě někdo doplní.Nic totiž nevím.