24 • 58 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Krmení » Názory a rady ohledně krmení » Jak dlouho vydrží ryby bez jídla? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 213x
18.09.06 10:59:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBlue® – Jak dlouho vydrží ryby bez jídla?
Tak mám další otázku - jak dlouho vydrží rybičky bez jídla? Byli jsme na víkend na chalupě, nakrmili jsme je v pátek v poledne a v neděli jsme našli mrtvou mečovku - spáchala sebevraždu skokem z akvária - mohla zašílet hlady a skočit? hmm
18.09.06 11:01:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKača® – hladovka
Já slyšela o týdnu jako maximální době. Já jednou jela na 3 dny pryč a stresovala jsem celou dobu, protože nebyl nikdo, kdo by se postaral. Všechno bylo v pořádku. Ryby byly vyhladovělé, jedly s obrovskou chutí.
18.09.06 11:01:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKača® – hladovka
Já slyšela o týdnu jako maximální době. Já jednou jela na 3 dny pryč a stresovala jsem celou dobu, protože nebyl nikdo, kdo by se postaral. Všechno bylo v pořádku. Ryby byly vyhladovělé, jedly s obrovskou chutí.
18.09.06 11:25:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGAGAL (-12-11-10-9) – ryby
Dospělé a zdravé ryby v dobře zaběhlém akva.týden přečkají bez problému. Pokud jezdíš na víkend pryč, tak se nemusíš vůbec obávat. Osobně krmím obden a třídenní pauza není u mne ničím neobvyklým. Výjimku tvoří potěr a speciální druhy např. rod Nothobranchius. Kde se i dvoudenní hladovění projeví.
18.09.06 11:37:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVodník (-12-11-10-9) – .
Týden naprosto normálně, spíš 14 dnů. Já je přes dovču nekrmil a byl jsem pryř asi 9 dnů.
TO ale neplatí o masožravcích, ty by se asi požrali navzájem.
18.09.06 12:06:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHavel-st (-12-11-10-9) – Jak dlouho vydrží
Sekavec thajský 14 dní - sám přeskočil do nádržky se studenou, vodovodní vodou, bez rostlin a s holým dnem, která stála za karanténkou - ale to je ryba poněkud ... zvláštní.
18.09.06 13:28:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpirát (-12-11-10-9) – ryby
v novém akvárku,kde není mnoho možností najít si něco na zub max dní ,v zajetém AQ i týdny bez újmy na zdraví.
18.09.06 13:29:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpirát (-12-11-10-9) – ryby
10 tam mělo být
18.09.06 13:29:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpirát (-12-11-10-9) – ryby
3 ve druhém případě
18.09.06 13:56:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – tak ještě jeden extrém
Mě se stala věc,která trošku zarazí.Před lety jsem odjel z bydliště do práglu a neměl se kdo postarat.Dostal jsem se domů až za nějakých 21dnů+- adi 1 den.V aqa byli pouze menší druhy kančíků a nějakej ancistrus.Zmizel jen 1 ancistrus a nejmenší kančík.Ostatní rybky naprosto bez újmy.Hlad měli,ale vydrželi.Něco vzali z rostlinek a zbytek z těch obětí.Voda nebyla zkažená a vůbec nepáchla.Takže si asi příroda poradila sama.No není to jako příklad jak se to má dělat,ale nějaké strachování ze 3 dnů na chatě čí 2týdenní dovolené nemusí mít nikdo strach.Navíc rybky většinou vyčistí nádrž od všeho co se divákovi nelíbí(řasy atd.) :-O
18.09.06 15:17:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBlue® – hlad
no tak to jsem docela ráda - to ovšem nevysvětluje proč mi ta bláznivá mečovka spáchala harakiri ne
18.09.06 15:47:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – suicidal fish
Tak se nejspíš něčeho lekla.Někdy nějaká rybka začne prchat před druhou a vyskočí.Pokud by chtěli ven všechny tak by to byla otrava,buď z dusíkatých látek či nějaké jiné cizorodé látky(otravy v našich tocích jsou běžné) :-(
18.09.06 20:23:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJanik (-12-11-10-9) – harakiri
mecovky bezne skacou z akva ven, parmicky taky a jiste i plno dalsich blaznivych ryb.... proto musi byt kryci sklo..... skacou hlavne v noci (nevim proc)
07.11.06 18:04:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkacka (-12-11-10-9) – mrtvola
no nam vydrzej i 14 dnu,taky nam vyskola jedna rybka ale proto ze se v akva porad honej porid si kryci sklo
07.11.06 18:25:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDeimos® – skoky
A skáču z akvária aj tlamovce? napr. Labidochromis caeruleus yellow
01.01.08 17:03:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLukys1®
He prosim te ja mam jezirko na chalupe a ryby dostavaj nazrat jen o vikendu ale zase je fakt ze jezirko neni akva v jezirku sou asy takze vydrzi dele bez krmeni

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Krmení Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 15:01:19 • 0.856 s