9 • 29 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Akvária a jejich podstavce » akvárko teče 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 163x
18.09.06 20:42:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkovravi (-12-11-10-9) – akvárko teče
Teče mě akvárko trochu předevčírem jsem ho dělal znova a nechápu to dělal jsem to opatrně de to něčí zalepit?nebo koupit nové ?????????????????pls
18.09.06 21:59:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksolem® – aqa
No nové jde koupit 100%, s lepením to bude horší, musíš zjisti proč teče, jestli je tam prasklina nebo jestli ti teče spárou, mě jednou teklo spárou a na dva roky jsem ho vyřadil a od opětovného napuštění už pár let slouží bez problému, ale jinak je prasklinka menší problém, alespoň co se lepení týče
19.09.06 15:43:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVodník (-12-11-10-9) – .
Zalepit jde snadno, silikonem na sklo. Ale nesmí být naprasklé sklo, to by chruplo a ryby by se dostaly na svobodu.
19.09.06 16:11:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksolem® – prasklé sklo
Jinak když bude prasklé sklo, ne prasklina pšes půl aqa, ale nějaká malá prasklina, tak si naměř sklo a přilep to na tu prasklinu(zevnitř) to rozloží tlak

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 08:06:30 • 0.906 s