Já o prázkách odrodil molly a platu... nějaký bílý váček ta molly měla, já myslel ž už kouká mládě, tak sem ji dal do porodnice ale bylo to az za tyden... nevim, samiscky ty vacky maji vsechny..... no u mne se rodily vzdy odpoledne, a myslim ze porod trval tak 3 hodiny, potom uz jsem se nedopocital, ale nechal jsem ji tam dyl a az potom vyndal do akva a mladata dal do odchovnicky..... ty mlade je lepsi dat do maleho akvaria(mam 5l) mam je tak dva tri tydny a uz jsou skoro velke jako mlade co mne zbylo ve velkem spolecenskem 90l .... tak 1cm skoro
dej jim tam hlavne vzduchovani , a ja mam topitko na 26, protoze jsem zrovna lecil a nechtel jsem jim delat sok, a take rychleji rostou, jestli chces rust jeste zrychlit, dej jim neco mrazeneho masiteho, treba artemii..... ale ja davam vlocky, nechce se mi jim to vyndavat s toho zamrzlyho plata
k te umrtnosti, minule jsem mel jedno mrtve asi pred porodem, jedno po porodu, a jedno nevivinute, no a pak asi 30 zdravych a pred tim to byvalo podobne... je to normalni ze neco neni docdelane , nebo ze to umre

jestli jsou u dna tak chvilku pozoruj a uvidis, ze se pohnou, a kdyz ne , tak to neovlivnis, proste pockej