Potřebuji slepit dvě plastové součástky filtru k sobě protoře nedrží tak, jak by měly.Tyto součástky jsou pod hladinou vody a tak se
obávám kontaminace. Mohu na to použít normální vteřinové lepidlo?
použij akvarijní silikon ale po zkusenostech ti za nejakou dobu rozmokva...pokud to mas plastove trubky tak si je nech svarit u instalatera (das
zato cca 50 kc) a budes to mit ok

akvarijní silikon nerozmokvá ani po delší době, ještě jsem se s tím nesetkal

silikonem plastové díly neslepíš

Použij tu tavnou pistoli jak ti tu radí, já ji použil na trubky filtru také a vše je v pohodě a drží, je to i rychle studené, takže to
nemusíš např nechávat den schnout nebo tak...

25.09.06 18:15:27
Horác® – to blek
Čau bleku! Člověče, to mě zajímá! To máš ze sebe nebo jsi to někde vyčet? Já jsem si silikonem lepil vnější přepad. Samozřejmě
plastovej. A za boha to nedrželo. Zkusil jsem to celkem třikrát a nic. Tak jsem se na to vybod. Chceš říct, že to není tím, že bych byl až
tak levej, ale tím, že to prostě nejde? A nevíš proč? Díky.
Teda, nejsem chemik, ale nebude to tím, že jedno je sloučenina polární a druhá nepolární?
ta druhá bude asi tropická

Asi jsem to někde zaslechl. Protože jsem tomu nevěřil, tak jsem to i vyzkoušel. Možná je to napsaný i na těch patronách. Z plastu se silikon
vždycky oloupe. Pokud nechceš používat lepidla co ten materiál nějak rozleptají a slepí, je nejlepší plast zdrsnit smirkem a pak na to vzít
tou tavnou pistoli. Na nějaké vodovedení mimo akvárko k externímu filtru bych ale asi zvolil profikolínka se rychlospojkami, v tvém případě
je riziko příliš velký.

Asi jsem to někde zaslechl. Protože jsem tomu nevěřil, tak jsem to i vyzkoušel. Možná je to napsaný i na těch patronách. Z plastu se silikon
vždycky oloupe. Pokud nechceš používat lepidla co ten materiál nějak rozleptají a slepí, je nejlepší plast zdrsnit smirkem a pak na to vzít
tou tavnou pistoli. Na nějaké vodovedení mimo akvárko k externímu filtru bych ale asi zvolil profikolínka se rychlospojkami, v tvém případě
je riziko příliš velký.

nemyslel jsem pochopitelně šikovnost ,ale velikost toho tvého"prcka"

25.09.06 21:58:27
Horác® – to blek
Ďakujem pekne za odpoveď.
Tak jsem to udělal tou tavnou pistolí a drží to. Tak díky za radu.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Ostatní • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora