6 • 27 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Nemocná paví oka 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 101x
25.09.06 19:11:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVZadak (.***..) – Nemocná paví oka
Dobrý den,mám jeden velký problém,zakládám akvárko a již podruhé mi ryby po 4 - 5 dnech vychcípaly. Podruhé jsem nakoupil nové filtry, vše desinfikoval a stejné příznaky jako předtím,prokrvené žábry,rozevřené skřele,později stažené ocasy,nechutenství,panika a úhyn.A to všeho. Krupičku nepozoruji,ani jiné vnější projevy.Co by mohlo být příčinou nezdaru???Do vody dávám přípravek na rychlé upravení.
25.09.06 20:09:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmari (.***..) – pavi oka
no mozna to bude tim pripravkem,je ho tam asi hodne.Nevim na 100 procent.Mame taky akvarko tak trochu vim co a jak.
25.09.06 20:19:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (.***..) – Dusík
To nebude nemoc, ale otrava dusíkatými látkami. Rybky nejspíš dáváte do nově zřízeného akvária příliš brzy - ještě se nestačí uzavřít koloběh dusíku v něm. Zkuste trochu pohledat na webu témata, jako "zakládání nového akvária", "syndrom nového akvária", "koloběh dusíku" ...
28.09.06 17:16:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGidy (.***..) – Paví oka
Kdysi dávno jak sem začínal, tak se mi to taky stávalo, vždycky jak sem vyměnil vodu!Ale pak se mi to stalo i bez výměny vody, koupil sem si nové fishinky a do 2 dnů konec!Zkus je koupit někde jidne!V jinačí akvaristice.Ale ten dusík to klidně může být! Já zas takové zkušenosti nemám!
28.09.06 17:48:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekneo® – filtas
No musí se zaběhnout filtr!! Jak psal Sidonius, Musíš počkat aspon 3 týdny než vypustíš ryby. Ve filtru se usadí bakterie které ničí dusitany a přemněnuji je na co2 které příjmají rostlinky ;-) ;-)
neo
28.09.06 17:51:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (.***..) – Nitrifikace
Bakterie přemění NO2 na NO3, Neo. :-) ;-)
Ale myšlenka je správná! :-)
28.09.06 18:33:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekneo® – ..
Omlouvám se špatně jsem to podal, myslel jsem tím látky vstřebatelné rostlinami. :-D :-D
28.09.06 18:40:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (.***..) – To Neo
Však jo, Neo, vždyť jsem napsal, že myšlenka je správná. (A nikdo nám to nevyvrátil, smich )
Podobná témata
! Nemocná rybka !, ???Mám více krmit těhotné gupky(paví očka)???, akara modrá X vrubozubec paví, akvárium pavích oček - hromadná smrt, Akvárium pro rozmnožování pavích ok, Betta je nemocná - pomoc, Bojovnice x Paví očka, cichlidka kakadu a paví očka, Co je s tím Pavím očkem?, co je špatně (paví oka), co se hodí za ryby k pavím očkům, Dospívání Pavích oček, dvě paví očka nežerou..., Gupka (paví oko) - rozmnožování, Hledá se likvidátor pavích oček...., chov pavích oček???, Jakého predátora na potěr mečovek a pavích oček?, Jako by ochrnute pavi ocko, Je nemocná?, Kolik Pavích oček do 30 litrového akvárka ?, Kominík verzus paví očko, Krevetky red cherry+žebrovník+šneci+paví očka, malinké pávie očká, mladá paví očka, Mrchy paví očka, Můj samec pavího oka má divný ocas, může být bojovnice pestrá s pavíma očkama??, Můžou se Paví Očka přemnožit, Něco mi okusuje samičky pavích oček, Nemoc u pavího očka, nemoc u pavích oček?, Nemocná Betta, nemocná black molla, Nemocná gold molly?, Nemocná molly?, Nemocná paví očka, Nemocná Ramirézka, nemocna rasbora?, nemocná rybka, nemocná rybka?, Nemocná skalára?, nemocna skalara? pls poradte, Nemocná skalárka?, Nemocná závojnatka, nemocná závojnatka, nemocná závojnatka :-(, Nemocné paví oka (poraďte prosím), Nemocné paví oko?, odchov pavích oček, Ohnuté paví očko

Zpět na obsah sekce Nemoci | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 11.10.08 01:21:05 • 1.128 s