26.09.06 19:19:17
solem® – betty
Předpokládám že jsis přečetl co sepíše v atlase, jinak ti doporučuju najít, je to tak měsíc co jsme se bavili o výživě potěru
labyrintek( tedy i bet) Hlavně odlov samice, já odlovuju i samce, pak to jde špatně, zaveď vzduchování a začni schánět větší nádrž ve
20l 200 rybek nevypipláš
26.09.06 19:22:01
solem® – později
Později si dávej hlavně pozor na to období kdy se jim vytváří labyrint(4 týdny po vytření) musíš je zase začít krmit jemnou potravou
jinak o ně přijdeš, rostlinku tam nějakou měj, ale ne moc, kdysi mi to docela zarostlo a měl jsem z toho jednoho velikého čichavce, všechny
ostatní v té džungli vylovil, ale nějaká rostlinka ti pomůže s rovnováhou, bacha na překrmění
No přiznám se mám akvárií víc (tedy malých) 4 akvária z toho 3 jsou prázná. Stačí koupit elementkový filtr(topení mám ještě 2 ks)
Přijde mi že když je v každým aku mín rybek, věnuju každé mnohem větší pozornost. Tedy je rozdíl medzi 100 rybama a nebo 4x25 ne??
myslím tím potěr
26.09.06 20:56:44
solem® – to neo
to je jasné.

Myslím že i poťer to ocení, ale zatím mu bude stačit těch 25l všem, nezapoměň snížit hladinu na 10cm
A prosímtě za jak dlouho se bude samice schopna zase vytřít??
Jinak samec hlídá jikry opravdu peclivě. mějse a hodně zdaru!!

Moje betta se vytrela po tydnu a asi trech dnech znova. Celkem fofr.
27.09.06 19:14:31
neo® – dalsi dotaz
A jak jsou asi velké čerstvě vyklubané betty??

27.09.06 19:24:04
Hugo® – stranky
Cerstve vyklubanej poter jsou mrnavy nitky. Kterej ale rychle roste, pokud ma vhodne krmeni. Hlavne hodne jemne.
Zítra by se měly rozplavat.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora