0 • 12 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Agresivní skaláry 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci
27.09.06 08:10:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBlue® – Agresivní skaláry
Něco se mi děje v akvárku, když pominu to, že mi bez zjevného důvodu chcípla black molla, tak mi zešílely ty dvě XXl skaláry. Najednou z ničeho nic začaly být hrozně agresivní, jsou zalezlé v jednom koutě akvárka, kde neustále zběsile oždibují mojí krásnou echinodorus bleheri a každou rybku která by se do toho jejich rohu chtěla přiblížit okamžitě napadají - dokonce i ostatní skaláry.
Co je to s nima?!?!? a hlavně co s tím?
27.09.06 08:55:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius® – Skaláry
Asi to na ně přišlo... :)
Rady jistě budou následovat. :-)
27.09.06 09:17:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBlue® – rady
asi se zeptám blbě - ale co na ně přišlo?!?! coze
27.09.06 09:18:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBlue® – zabiják
dobrá rada nad zlato tone jsou to nejkrásnější kousky v našem akva - navíc bych nedokázala zabít ani mouchu natož rybu
27.09.06 09:19:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJammes® – ,
pokud takle brání místo před ostatníma tak na ně přišlo tření, můžeš očekávat v brzké době snůšku jiker
27.09.06 09:22:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBlue® – to jammes
fakt??!?!? tak to je skvělý potlesk :-) díky
27.09.06 09:23:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBlue® – to jammes
a co mám dělat až se vylíhnou? mám je dát do zvláštního akva? i s rodičema nebo bez? a čím je krmit? a kdy můžou mezi ostatní?
27.09.06 09:35:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJammes® – .
ve společným akva to rodiče neuhlídají, odlovit buďto pár nebo ostatní ryby a nechat pár samotný, ještě můžeš odebrat jikry po nakladení ale na samotný jikry se musí připravit voda(bohužel nevím jaké má mít parametry) a zajistit jemné vzduchování, pokud necháš pár s jikrama společně tak prvních několik výtěrů mohou rodiče sežrat než se naučejí starat o mladé, dopřej jim čas ;-)
27.09.06 09:49:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBlue® – to jammes
děkujuuuu palec ano
20.02.08 08:46:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekYirka® – David a Goliáš
Když jsem asi před 10 dny koupil zlatou varietu skaláry (cca4cm), měl jsem obavu jak ji ostatní přijmou. 2 dny ji proháněly a pak se vše uklidnilo a byly v poho. Včera jsem však zjistil, že nová skalára prohání přírodní (nejméně 2x tak velké), a obě dvě si to nechají líbit a prchají. Je to normální? Máte někdo podobnou zkušenost - nebo je rezavá barvou agrese i u rybek?
Podobná témata
"Altum" skaláry, Agresivní betta, Agresivní Cichlida kakadu, Agresivní čichavec, agresivni neonky??, Agresivní ramirézka, Akvárko a skaláry, betta a skaláry, černé skaláry, Červené skaláry, čím krmit skaláry, čím krmíte skaláry?, Divné chování skaláry, chybějící "chapadélko" u skaláry, Kančíci a Skaláry, Malé skaláry?, mladé skaláry, Mlsné skaláry, mohou byt tetry a skalary pohromade?????, Mohu si pořídit skaláry??, odchov skaláry, Parmička nádherná a Skaláry, Paví očka a skaláry, Plavanie skalary, Proč 2 skaláry pronásleduji druhé 2 skaláry černé? , Proč se začli bát skaláry??, Rozměry odchovny pro skaláry ???, Sekernatky vs. Motýlkovec vs. Skaláry, Skaláry, skalary, Skaláry, skalary, Skaláry, skaláry - dotaz, Skáláry - růst, Skaláry a betta, Skaláry a čichavci, skalary a parmicky ctyrpruhe, skalary a parmičky, Skaláry a Péřovci, skaláry a rozpad ploutví, Skaláry pro amatéra, Skaláry u hladiny a možná plíseň, Skaláry v 200l akváriu., skalary vs. tercovci - naroky na prostor, Skaláry vysoké, skaláry-kladélka, velikost akva na skaláry, velmi agresivní nimbochromis livingstoni, Vyboulené oko skaláry

Zpět na obsah sekce Nemoci | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 30.08.08 04:26:32 za 0.019 s