4 • 18 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » Ikry tetry neonovej 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 120x
27.09.06 18:05:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJanci286® – Ikry tetry neonovej
Prosim vas poradte mi, neonky mi nakladly ikry na listy rastlin a nevim co mam robit, či ich tam nechat alebo ich dat do osobytnej nadrže...bojim sa že mi ich tam požeru gupky ked ich nedam niekam preč
27.09.06 19:31:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHavel-st (-12-11-10-9) – jikry neonek
Jestli ne jikry, tak vykulený plůdek (to, co se vylíhne) sežerou určitě.
Asi by to chtělo potopit do akvárka vytíračku - nádobu tak 1,5 - 2 litry a zkusit listy odstřihnout a přesunout do ní. Potrom udržovat teplotu a jemně vzduchovat - nasadit do hadičky dřívko z lípy, topolu, osiky a nakonci ho šikmo seříznout.
Dále si něco o odchovu přečíst.
... možná by šly jikry opatrně odsát do nádoby vzduchovací hadičkou s brčkem.
28.09.06 11:07:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav® – jikry
Myslím že jsou to zbytečné starosti stejně nic neodchováš protože to není tak jednoduché.,Zkus si o tom něco přečíst. :-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 06:28:52 • 0.871 s