3 • 16 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Voda, přípravky na úpravu a testy » Studená voda & ryby 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 59x
30.09.06 11:15:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekyama® – Studená voda & ryby
Mam jedno male akvarko, ktere je uz celkem dlouho zabehle, ma asi 35l, jedine vybaveni je filtr a svetlo, nemam tam vzduchovani ani topitko, vzduchovani bych mohla dat z druheho akva.
Do nedavno jsem tam mela drapatku, ale utekla a umrela, tak bych si tam ted chtela dat nejakou rybku/rybky. Otazka je jestli nejaka ryba snasi teplotu 18st. Vim, ze jsou celkem "studenomilne" zavojnatky, ale zase jsou to prasatka a potrebovaly by asi spis vetsi nadrz,ne? A hlavne bych chtela neco co necha prezit rostliny. Poradite mi nejaky druh?
30.09.06 11:24:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekyama® – Betta
Kdyz uz jsem u tech dotazu, koupila jsem si asi pred mesicem a pul samce Betty, samice jsem nemohla nikde sehnat.
Vetsinou byvaji ti samci z petcenter atd dost pochroumani, "depresivni", polomrtvi, a tak jsem si poridila tohohle pekneho zdrave vypadajiciho cileho samce s nadeji, ze bude v poradku, v mem zarostlem akva se mu dost libilo, ostatni ryby strasil jen tak preventivne a na nikoho moc neutocil, tak jsem mela radost jak to vsechno pekne vyslo.
Asi 3 dny predtim nez jsem koupila samice zacal chradnout a uz ho tolik nebavilo plavat do akva. Mel bily hovinka, ktery mu vysely dlouho od zadku, nevedela jsem jestli to neni vsemoznou stravou kterou jim davam, ale ostatni ryby mely porad hnedy-cerny. Mela jsem kdysi cichlidu, ktera taky mela tady bily hovinka a pak umrela. Co to je? Den potom, co jsem tam pridala samice umrel...Diky za odpoved.(omlouvam se za pripadny i/y nechce se mi to kontrolovat)
30.09.06 12:23:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (.***..) – Nemoc a studená voda
http://www.sera.cz/07/07.htm#dg
(Možná střevní bičíkovci?)
Do toho malého akva 2-4 páry kardinálek čínských?
30.09.06 12:32:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – do chládku
Dříve se dávali i rájovci,ale nevím nakolik jsou dnešní chovy rozmazlený.Stejně jako paví očka.

Co se kamenů týče.Pokud jsi o ně zakopla někde v lese tak je jen vydrhni od hlíny a šup tam s nima.A jestli to máš z řeky tak to samé a zalej to vařící vodou.
Pokud toho tedy nebude plná Tatrovka :)
30.09.06 13:03:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekyama (.***..) – vzduchovani
Diky za rady, jeste me napadlo- rostla mi v akvarku rasa, kdyz jsem prestala vzduchovat, tak prestala rust az zmizela, a od te doby se taky zacal zhorsovat stav te betty, muze to byt tim?
30.09.06 15:23:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav® – řasa
Tím vzduchováním to určitě nebylo. :-)
02.10.06 12:16:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVodník (.***..) – .
Máš topit na víc stupňů. Taky nemám topítko a v akv. mi teplota neklesne pod 21, spíš je tam tak 23.
07.11.06 13:45:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekyama® – 2Vodnik
My topime na nejvic stupnu,ale mam starej velkej rodinej dum, kterej celej profukuje a je tam kolikrat zima i me :)
Podobná témata
jaké ryby do akva?, "vonící" voda, 1. pomoc při napadení ryby hlísticemi, 2 ryby na 60l(black moly), Ake ryby do 54l akvária, Aké ryby k neonkam, ake ryby ku cichlazomam cervenohrdlym, Aké ryby mam dať do 25 l akvaria...?, akvarijní ryby, Akvariove ryby vo volnej prirode na Slovensku, AQUA - jake ryby do 40l, Bílá voda, Bila zakalena voda, Bojovnice a ryby na zbytky + riasu, Boraras brigitae & Tanichthys micagemmae, Brakická voda, braticke ryby, býložravé ryby, Cerry+ryby, Co je to za ryby???, co se hodí za ryby k pavím očkům, co za ryby do 150 litrového akva??, co2 a ryby + pomoc Side a spol, Čichavci a jiné ryby, prosím o pomoc, Čím dál tím kalnější voda., Čistá voda, Destilovaná voda, Dešťová voda, divná voda, do kolika let můžou mír ryby mladý?, Drápatka & rybicky, filtr a proud - hrají si ryby?, Hnědá voda od kořene, hnědá voda ze základu pro rostliny, Hnojení a ryby, Hodí se tyto ryby k sobě ??? Poraďte., hodnota vody - vodárna Sivice, chci koupit tyto ryby jde to?, Jak se pozná zkažená voda? , Jak dlouho vydrží ryby bez jídla?, jak dobře přepravit ryby, jak kyselá je voda z vodovodu, Jak lze přimět ryby k množení?, Jak ryby vidí? , Jak správně fotit ryby, Jak vyčistit akvárium kde byly nemocné ryby?, Jaká má být voda v akvaterárium s krabem?, jaké ryby, Jaké ryby do 29 - 30st.C ??, Jaké ryby do 220l akvária? Poradíte?

Zpět na obsah sekce Voda, přípravky na úpravu a testy | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.10.08 02:38:40 za 0.853 s