27 • 67 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Krmení » Názory a rady ohledně krmení » nově vpuštěné rybky a krmení? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 144x
02.10.06 18:00:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekCaleb® – nově vpuštěné rybky a krmení?
Zdravím,

dnes odpoledne jsem do akva vpustil 3 krunýřovce skvrnité a 9 teter neonových (mé první rybky).

Mám je nechat třeba den hladovět a pak už krmit nebo naopak je ještě dnes nakrmit? Spíše mě jde o ty Tetry....Krunýřovci tam nějakou řasu určitě najdou.

Děkuji za info :-)

Mějte se ahoj
02.10.06 18:35:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkiiki® – jo
Já bych jim na uvítanou trochu dala........... :) ano palec potlesk ahoj
02.10.06 18:43:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHorác® – ad neonky
Já jsem jich cca před rokem pořizoval stovku. První den jsem jim nic nedal, až druhý. Ale ani se toho nedotkly. Volal jsem chovateli, od kterého jsem je koupil a ten mi řekl, že to je normální. Že jsou v šoku a že tak dva tři dny žrát nebudou. A měl pravdu. Potom už bylo všechno v poho.
02.10.06 18:52:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLucík® – j
Ja jim dala hned ten den a v pohode papakali smich ano
02.10.06 18:53:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekWampi® – ...
První den není nutné krmit, ani na uvítanou.
03.10.06 00:14:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHorác® – to Lucík
To co jsem napsal, platí pro neonky. Po delším transportu. Je všeobecně známo, že to jsou tak trochu fajnovky. S ancíkama žádný podobný problém není. Ty člověk přeloví a už jedou. No a ty Tvý buldozery (pardon princezny :o) - ty asi papkaj všechno, vždycky a všude :o).
03.10.06 12:52:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekFalcon-554® – Krmení
Vůbec se toho neboj. Dej jim trochu a uvidíš-pokud budou baštit, tak jim klidně dej co jim hrdlo ráčí. Já kdykoliv jsem přivezl Tetry ( jakýkoliv druh ), tak jsem jim dal krmení a hned se do toho pustili, jak kdyby tam byli odjakživa ahoj
03.10.06 15:36:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLucík® – to Horac
Jo to mas teda pravdu ano :-D smich ,ale zatim to jsou jen maly buldozerky smich

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Krmení Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 20.11.08 14:54:12 • 1.251 s