4 • 16 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Hodí se tyto rybky k sobě ? » Parmička čtyřpruhá a neonky? 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 377x
25.09.08 19:54:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekFilip (393353641379) – Parmička čtyřpruhá a neonky?
Dobrý den, vím, že tady už bylo o parmičkách čtyřpruhých napsáno hodně, ale přece bych se rád poradil.V jedné akvaristice mi poradili tuto kombinaci (tedy parmičky čtyřpruhé a neonky).Dnes mi jinde řekli,že to je špatná kombinace...čemu mám tedy věřit? A jaké další rybky nakoupit? Mám 120 l akvárko a zatím 8 x neonka a 8 x parmička čtyřpruhá. Moc díky za radu.
25.09.08 20:13:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrobot007® – Re: Filip
Zdravím X-) No hele já myslím že zase až takovou neplechu by to dělat nemělo :-) Parmičky když se chovají ve větším hejnu tak jsou prý mírnější k ostatním rybkám..Jen není doporučované chovat je s rybkami které mají dlouhé závojové ploutve hrozí že by je okusovali.(viz. atlas) Tak ať se daří X-) PS:Nedávej na první radu od prodejců..Né vždy mají pravdu a myslím že je osvědčené že většina radí i né zrovna nejlépe a to kvůli kšeftu!!!! X-)
25.09.08 21:32:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
ahoj, tak já měla parmičáka co mi zůstal z hejníčka a ten vyzobával neonkám očka :-(
25.09.08 22:06:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwayn® – Re: Filip
Vhodná kombinace to není. Při větším počtu v obou hejnech to samozřejmě bude lepší, ale nikdy ideální. Parmičky svým divokým chováním budou neonky stresovat.
26.09.08 16:33:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekcilkanol® – 2 hejna
ja jsem mela nejdrive 5 parmicek na 9 neonek a potom 4 parmicky na 5 neonek. yni mam 6 parmicek na 15 neonek a nikdo nikoho neokusuje nehoni ani nic podobneho :)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 06:59:24 • 0.946 s