4 • 17 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » Jak odchovat pancerniky??? 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 367x
21.09.08 17:17:05 / 21.09.08 17:17:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKadlosek® – Jak odchovat pancerniky???
ahoj....chtel jsem se zeptat co mam dat do 12litroveho akva ktere mam a ve kterem je muzu odchovat...ted se mi vylihly a nevim co s nema potlesk ....co dat do akva....vzduchovani? filtr mam atman hf - 0100 s biofiltrem aby je to nevcuclo? teplomer?ohrivac? nebo co jeste??? a cim je krmit???staci hodne rozdrobenym suchym krmivem(vlocky)???budu rad za kazdou radu...
Kadlosek hop ;-)
21.09.08 17:58:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPolux® – Re: Kadlosek
Jejku marja staci se tu porozhlidnout http://rybicky.net/rady/pancernicci
21.09.08 18:06:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKadlosek®
no jenze tam neni napsane co mam do odchvneho akva dat kdyz uz se mi ryby vylihly :-( ...proto se ptam... :-(
21.09.08 18:31:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPolux® – Re: Kadlosek
jako nevis co mas dat do akva k malim rybkam jo ?
21.09.08 18:31:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKadlosek®
no ne protoze jsem jeste nikdy zadne nemel :-(
21.09.08 18:58:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekdatura®
no tak z techniky určitě bublifuk, ten je nevcucne, narozdíl od klasického filtru.¨topítko. a pak dost kytek, úkrytů apod. nedávej štěrk, protože dno musíš odkalovat, ale to je ti snad jasný. je dorý dát několik šneků, sežerou zbytky potravy a ty tam pak nehnijí. teplota se většinou zvyšuje kolem 30°C, ale nevím konkrétní hodnotu pro pancéřníčky, tu sis stejně určitě už dohledal v literatuře;-)
21.09.08 23:20:30 / 21.09.08 23:21:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLangMaster®
30 to asi ne to nejsou terčovci pancici radši chladnější ja je nechám při pokojové teplotě 24

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 07:09:40 • 0.999 s