4 • 14 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Nemocná molly? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 381x
15.09.08 20:38:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekalik629 (413817230431) – Nemocná molly?
Dobrý večer, chci vás poprosit o radu. Mám v akváriu 2 gold-black molly a zdá se mi, že jedna má více vypouklé oči než druhá, drží se u hladiny, ale ne pořád, občas se s tou druhou honí a zatím žere. Včera jsem odkalovala dno,měnila 1/3 vody, tak jako vždycky, žádné nově koupené rybičky nemáme, jen několik sotva narozených pavích oček. Můžete mi poradit,jestli se jedná o nějakou nemoc a čím ji případně léčit? Moc děkuji.
15.09.08 21:27:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekstanovsky®
moje jedna black molly ma taky vypouklé oko a to celkem dost je aktivní žere honí samice a i samce ... furt něco a na elánu mu to neubírá
smich
15.09.08 21:28:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPolux® – Re: alik629
No chtelo by to fotecku . Ale podle sebe bych ji pozoroval jestli zere jestli se nemota atd... Dokad se chova normalne a vklidu zere tak bych to asi neresil
16.09.08 22:18:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekalik629 (413817230431) – Re: alik629
Prosííííím, podělte se se mnou o své zkušenosti, určitě jste se stím už někdy setkali. Máme akvárko teprve pár měsíců, tak si fakt nevím rady a nerada bych přišla o všechny ostatní rybičky. Vždyť jste tady samí zkušení akvaristé, ne?
17.09.08 06:47:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekstanovsky® – Re: alik629
Přidej tady fotku pokud můžeš. ;-)
17.09.08 10:29:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekustavprochore® – Re: alik629
Ahoj,

nejsem sice zkušená akvaristka, ale pokud ta mollynka nemá žádné jiné příznaky (např. blednutí, odstávající šupiny, nafouklé nebo naopak hodně vyhublé bříško, poruchy plavání,...), ničeho bych se nebála. Pokud můžeš a chceš mít větší jistotu, zkus přeměřit N02.

Jinak ta fotečka by neuškodila, nevíme, jak velké máš akvárko, kolik rostlinek (živých ;-) ), jak filtruješ a tak... ;-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 07:03:14 • 0.861 s