0 • 7 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Hodí se tyto rybky k sobě ? » akara modrá X vrubozubec paví 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 362x
14.09.08 17:44:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAzurit® – akara modrá X vrubozubec paví
ahoj všem,mám v akváriu čtyři akary modré z toho jedna je silně dominantní a silná rodičovská pára která ty dvě zbylé ,,tluče'' hlava nehlava...Můžu si dovolit k této silné dvojici dát o něco menší vrubozubce paví? Jsem si vědom toho že ty dvě slabší akary to asi neustojí ale jestli ty zbylé dvě dokáží s vrubozubci existovat.Mám totiž obavy k akarám přidat cokoliv slabšího že by to dopadlo stejně...Prosím o názory a zkušenosti,dík!
14.09.08 17:50:27 / 14.09.08 17:51:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekUnnamed® – Re: Azurit
neprijde ti 100 litru na 30cm vrubozubce ponekud male? no Můžu si dovolit k této silné dvojici dát o něco menší vrubozubce paví? jsou asi 2x vetsi nez akary
14.09.08 17:59:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwladys® – Re: Azurit
I na ty pulcherky je to malé.... :-(
14.09.08 18:16:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDahak® – Re: Azurit
Co takhle jesetera? hmm
14.09.08 18:30:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGeri®
Nech si tam dominantní pár a ostatní podaruj a místo ocelátů si tam dej třeba kamen X-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 04:00:05 • 0.858 s