Fórum » Akvarijní ryby » může být bojovnice pestrá s pavíma očkama??
[1] 2 
12.09.08 21:33:49
pancernicek® – může být bojovnice pestrá s pavíma očkama??
zdravim, jenom bych se chtěl zeptat jestli se bude snášet betta s pavíma očkama?? děkuji za odpoveď
danio123
Samec bojovnice může útočit na samce paváků, když budou mít dlouhé ocásky
já jsem čirem náhodou od kamaráda dostal právě bojovnici a zkusil jsem jí dát mezi paví očka (no taky kam jinam) ale ta bojovnice vypadá
celkem v pohodě
Může, ale chce to rozumně velké akvárko. Aspoň 40 litrů.
já teď mám asi 50 litrů a dnes jsem si přinesl 150 litrů akorát že ještě stojan neni hotov ten bude během týdne a pak to akva sem určitě
dám
12.09.08 22:02:33 / 12.09.08 22:02:52
iblik® – Re: danio123
mě třeba grupky zabily jen samičky a samec byl v poho
12.09.08 22:04:42
soptik® – Re: danio123
pokud ji budeš mít ve společenský nádřži, tak věř tomu že v krátkym čase se tu budeš ptát proč ti umíraj ostatní rybky. je jedno jak
je nádrž velká a jaký sou ostatní faktory, navzdory tomu co ti tu zatim poradili, bude právě ta betta tim problémem, jsou to mrchy a nepatřej
do společenských nádží!!! buď se tim budeš řídit, nebo k tomu brzo dospěješ až budou ztráty na životech
12.09.08 22:11:38 / 12.09.08 22:12:25
Dinamit® – Re: soptik
Beta útočí pouze na samce svého druhu. Potěr jiných rybek bere jako potrvau, toť vše. Už asi půl roku mám betu v kombinaci nejdřív s
očkama a teď s tetrama. Beťák je mírumilovnej, rybky nechává na pokoji. Dokonce se i sám někdy leká vnějších podnětů. Teď mi dokonce
postavil i pěnové hnízdo. Chce to jenom dost úkrytů...
Ten název je trošku zavádějící, ovšem dle mého názoru to vychází z útočnosti na samce stejného druhu...
12.09.08 22:50:36
Jurasek® – Re: soptik
Ve sto litrech mám beťťáka s očkama, neonkama... a bez problémů. Dokonce i mladý očka byly. A celkem dost. Musel jsem je rozdávat.
13.09.08 07:49:51
Naďa® Mám akvárko 112 l. Taky jsme prošli fází kdy jsme přidali 1 samce a 2 samice. Zabili nám během týdne 2 dospělé platy. Naštěstí je v
obchodě vzali zpět. A to v té době bylo úkrytů hodně a nádrž velmi hustě zarostlá a nepomohlo to.
13.09.08 09:30:14
deathfoe® – bojovnice a panceřníčci
Nemáte někdo zkušenosti jak se snesou tyto dva druhy?
13.09.08 09:32:28
Alena.sv® – Re: deathfoe
Bojovnice a pancéřníčci se snesou úplně v pohodě.
13.09.08 09:38:11
prikpa® – Re: deathfoe
Mám betáka s pancéřníčkama zelenými a pandami ve 300l akvárku a vůbec si jich nevšímá,protože pancéřníčci jsou u dna a bojovnice
spíš u hladiny.
13.09.08 11:38:19
Dinamit® – Re: prikpa
Stejné zkušenosti

13.09.08 12:38:21 / 13.09.08 12:39:03
iblik® – Re: Naďa
ale ješte by sem chtel říct že záleži na jedincovy třeba moje 1. betta VT se bala zrcátka ale bezproblemu se rozmnožila ale třeba moje 2.
betta CT už asi 5 pokus a stále nic
13.09.08 22:45:14
soptik® – Re: Dinamit
já to nikomu neberu, každýho vlastní zkušenost, je to sázka do loterie, ale muj názor je že se tu jednou sejdem s problémem jak je možný
že vám betta ůtočí na ostatní rybyka co s tím..
Pred pár dny jsem si koupil bojovnici a zjistil jsem že 2 gupky ( samec, samice ) maji natrhlé ocasky.Dělá to bojovnice?
02.12.08 18:29:27
vena® ano je to možný a skoro jistý ....
Diky a dá se tomu nějak předejít?
Ahoj,
já jsem sám začátečník v létě jsem si na internetu přečetl,že bojovnice se s pavíma očkama snese,takže jsem si pořídil nejdřív kluka
a po dlouhém shánění přidal 2 holky.Dlouho se nic nedělo sem tam nějaká ta ploutvička byla natržená,ale všechny rybičky vypadaly v
pohodě tak já taky až do tohohle týdne

!V pondělí jsem našel beťáka(chudáka)celého okousaného ty bestie na něm nenechaly kus jeho
nádherný chlouby i šupinka byla sem tam pryč.Nevím jestli je to jejich pářící taktika,protože si postavil pěnové hnízdo,ale na každej
pád vypadá dost zuboženě a i bych řekl,že se od té i dost bojí.Úkrytů mají hodně,akva je krásně zarostlé(80l)tak nevím kde se stala
chyba,ale jestli to někdo víte tak mi poraďte-prosím.Matěj
to by malo byt prave ze opacne

betak utoci na samcov pavich ok,lebo vnich vidi konkurenciu,ale toto pocujem po prvykrat,asi vzbura
No to ti pěkně děkuju a to je mám jako dát na samotku za trest
[1] 2 
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora