5 • 16 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Co je to za nemoc ?  

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 711x
10.09.08 18:10:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekXMartin® – Co je to za nemoc ?
:-) ahoj mám dotaz , moje molly majíí uplněsvětléé boky jako by šedomodrééé ... nevíte co to je už to majíí 2 jsou čilééé všiml jsem si toho až dnes.. uplně bílý flek .. díky
10.09.08 18:56:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekstanovsky®
A nezpozoroval jsi že by jim ty boku třeba začaly hnít??? Něco podobného měl bratranec .. ryby měly takový šedý až šedomodrý flek a později byl jakoby prohluben a ryby mu na to umřely. :-(
10.09.08 19:19:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekXMartin®
Fotka k příspěvku fotka je hnusná molla se nezastaví a nezastavíí :-(

10.09.08 19:45:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekstanovsky®
Tak z toho to nedokážu posoudit
10.09.08 19:59:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekXMartin®
to věřím , jinak to fotit nejde :-D ja to ani neumim :-D noo jo no
16.09.08 23:26:22 / 16.09.08 23:30:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDandy13® – Copak té rybce je?
Fotka k příspěvku Dobrý den,může mi někdo poradit,proč má tahle moje Tetra najednou na sobě ty fleky?Má to asi 14dní.Jinak ale plave normálně,žere normálně,je aktivní,prostě jinak se nezměnila.Děkuji!

17.09.08 07:23:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash®
to bych si skoro tipnul na krupičku. má to víc ryb ?
17.09.08 22:45:59 / 17.09.08 23:00:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDandy13® – Re: Mrakoplash
Nemá,jen tahle jedna.A kdyby to byla krupička,co by to znamenalo?A z čeho to je?Mám s touhle něco dělat?Díky.
18.09.08 08:05:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash® – Re: Dandy13
18.09.08 08:55:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekachyles73®
Já tam bíle tečky nevidím, jenom nějaké hnědé fleky, takže krupička to určitě není, takže léčit krupičku a zatěžovat akvárko chemii, mi příjde jako blbost. Ale co to je nevím, já bych ji tam zatím nechal.
18.09.08 23:09:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDandy13® – Re: achyles73
Díky za odpověď.Ona na sobě opravdu nemá bílé fleky-krupičky,ale naopak spíš černé.Chápu,s té fotky to není moc vidět!Na tom odkazu se píše,že přestane jíst atd.Tahle je jinak fakt v pohodě.Nemůže to být třeba že už je stará?Mám ji dost dlouho.Důležité je,že je jinak zdravá.Já jen myslela,jestli to není třeba nějak nakažlivé..Rybám se dlouhodobě,vlastně od začátku daří dobře(musím to zaklepat!),tak mám trochu strach,aby se to nepokazilo.Každopádně děkuji moc za odpovědi a kdyby vás přece někoho něco napadlo,napište mi vzkaz,díky! ahoj

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 06:58:08 • 1.021 s